Desta Marie Beeder:

- Tenkte kanskje dette var mitt år

«God Morgen Norge»-profilen har drømt om å få delta i ­­­«Skal vi danse» i 12 år.

STOR DRØM: Desta Marie Beeder har år etter år ventet på en telefon fra ­­­«Skal vi danse»-redaksjonen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
STOR DRØM: Desta Marie Beeder har år etter år ventet på en telefon fra ­­­«Skal vi danse»-redaksjonen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Førstkommende lørdag starter den nye sesongen av «Skal vi danse», som blir helt utenom det vanlige. Det er nemlig ikke 12 nye par vi skal få se på parketten denne gangen.

I stedet får vi et gjensyn med tidligere deltaker-favoritter i «All Stars»-utgaven av danseprogrammet.

Men ikke alle er like fornøyd med det nye konseptet.

Stor drøm

Til Nettavisen kan «God Morgen Norge»-profilen Desta Marie Beeder (34) avsløre at hun er gjerne skulle stått på dansegulvet i år.

- Jeg er selvfølgelig bitter for at jeg ikke skal være med - for tiende året på rad, innrømmer Beeder spøkefullt til Nettavisen.

Hun har nemlig drømt om å svinge seg på parketten i hele 12 år.

- Jeg tenkte kanskje at dette er mitt år, men nei da, da kjører de heller «all stars», legger hun til.

At Breeder er en fremtredende profil i kanalen som sender programmet, hjelper tydeligvis ikke. År etter år har hun måtte kjenne på skuffelsen av å ikke få en telefon fra produksjonen.

- Noe jeg kan bli kjempeflink til

Den tidligere «Kompani Lauritzen»-deltakeren spøker overfor avisen at hun nærmest har gitt opp drømmen om å få delta. Bakgrunnen for drømmen om en deltakelse i TV 2-programmet bunner i at hun ikke har den største selvtilliten for dansingen sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer