Desta Marie Beeder:

- Tenkte kanskje dette var mitt år

«God Morgen Norge»-profilen har drømt om å få delta i ­­­«Skal vi danse» i 12 år.

STOR DRØM: Desta Marie Beeder har år etter år ventet på en telefon fra ­­­«Skal vi danse»-redaksjonen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
STOR DRØM: Desta Marie Beeder har år etter år ventet på en telefon fra ­­­«Skal vi danse»-redaksjonen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Førstkommende lørdag starter den nye sesongen av «Skal vi danse», som blir helt utenom det vanlige. Det er nemlig ikke 12 nye par vi skal få se på parketten denne gangen.

I stedet får vi et gjensyn med tidligere deltaker-favoritter i «All Stars»-utgaven av danseprogrammet.

Men ikke alle er like fornøyd med det nye konseptet.

ROMANSE: Vil noen finne tonen på «Skal vi danse 2022»? Vi spurte deltakerne. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Stor drøm

Til Nettavisen kan «God Morgen Norge»-profilen Desta Marie Beeder (34) avsløre at hun er gjerne skulle stått på dansegulvet i år.

- Jeg er selvfølgelig bitter for at jeg ikke skal være med - for tiende året på rad, innrømmer Beeder spøkefullt til Nettavisen.

Hun har nemlig drømt om å svinge seg på parketten i hele 12 år.

TILBAKEBLIKK: Om kort tid starter en ny sesong av «Skal vi danse». Nytt for sesongen er at det er tidligere deltakere som kommer tilbake for å konkurrere. Vi har tatt et tilbakeblikk på hvordan deltakerne gjorde det sist de var med. VIDEO: TV 2/Rød Løper. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer

- Jeg tenkte kanskje at dette er mitt år, men nei da, da kjører de heller «all stars», legger hun til.

At Breeder er en fremtredende profil i kanalen som sender programmet, hjelper tydeligvis ikke. År etter år har hun måtte kjenne på skuffelsen av å ikke få en telefon fra produksjonen.

- Noe jeg kan bli kjempeflink til

Den tidligere «Kompani Lauritzen»-deltakeren spøker overfor avisen at hun nærmest har gitt opp drømmen om å få delta. Bakgrunnen for drømmen om en deltakelse i TV 2-programmet bunner i at hun ikke har den største selvtilliten for dansingen sin.

Og det er nettopp derfor hun har drømt om å få delta.

FAMILIEVENN: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun hadde et spesielt ønske da de ringte og ville ha henne med på «Skal vi danse all stars» denne høsten. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Jeg danser aldri, og jeg har egentlig ikke noe bevis for at jeg er god. Men i hodet mitt så tror jeg at dette er noe jeg kan bli kjempeflink til.

Se og Hør har vært i kontakt med Desta Marie Beeder som ikke ønsket å gi noen kommentar til saken.

Vanligvis er det 12 kjendiser som prøver lykken, men i år har TV 2 altså gått enda lenger ved å samle 13 kjente fjes som skal kjempe om pokalen.

Det betyr at et par må forlate parketten allerede første sending.

LES OGSÅ: Setter fart på ryktene etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer