Katie Price:

- Tenkte: «Jeg kommer til å dø»

Skandalestjernens seneste inngrep ble et hun neppe vil glemme.

OPERERT: Den britiske skandalestjernen og glamourmodellen Katie Price sjokkerer igjen. Foto: Backgrid / NTB
OPERERT: Den britiske skandalestjernen og glamourmodellen Katie Price sjokkerer igjen. Foto: Backgrid / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske skandalestjernen og glamourmodellen Katie Price (43) er ikke fremmed for å legge seg under kniven eller snakke åpent om inngrepene sine. For snart to år siden sjokkerte hun med en omfattende ansiktsoperasjon hun fikk utført i Tyrkia.

Inngrepet skal ha ført til at hun mistet følelsen i ansiktet sitt.

Det har derimot ikke stoppet stjernen fra å utføre nok en runde med kirurgiske inngrep - også denne gangen i Tyrkia. Operasjonen fant sted for tre uker siden, og ifølge The Sun har Price operert rumpa, leppene og øynene, i tillegg til en fettsuging av hele kroppen.

I etterkant av operasjonen har det dukket opp sjokkerende bilder av skandalestjernen. På bildene ser man store deler av 43-åringens hovne ansikt bandasjert inn og blåveiser under begge øynene. Hun har også på seg en bleie og rundt henne henger det ledninger fulle av blod.

ETTER OPERASJONEN: I etterkant av det kirurgiske inngrepet har det dukket opp sjokkerende bilder av skandalestjernen. Her er ett av dem. Foto: Backgrid / NTB
ETTER OPERASJONEN: I etterkant av det kirurgiske inngrepet har det dukket opp sjokkerende bilder av skandalestjernen. Her er ett av dem. Foto: Backgrid / NTB Vis mer

Skrekkfilm

I et eksklusivt intervju med den britiske tabloidavisen innrømmer 43-åringen at hun denne gangen tenkte: «Hva i alle dager har jeg gjort?»

- Helt ærlig har jeg vært gjennom helvete, det var grusomt. Jeg så ut som et monster fra en skrekkfilm. Jeg tenkte: «Det var det, jeg kommer til å dø». Jeg var livredd for å se like gæren ut som bruden til Wildenstein (jocelyn Wildenstein, journ.anm.) eller en dukke, sier hun.

Under operasjonen mistet Price mye blod som gjorde at legene oppfordret henne til å ta en blodtransfusjon. Dette takket hun imidlertid nei til ettersom hun ble kvalm av tanken på å ha noen andres blod i kroppen.

Selve inngrepet var imidlertid ikke det eneste hun var bekymret for. Hun var også redd for at forloveden Carl Woods (31) skulle forlate henne.

Det var i april det ble kjent at Price og Woods hadde forlovet seg. Nyheten bekreftet hun selv på Instagram, til et bilde av de to sammen hvor hun stolt viste frem forlovelsesringen.

SKAL GIFTE SEG: I april kom nyheten om at Carl Woods og Katie Price hadde forlovet seg. Foto: Splash News / NTB
SKAL GIFTE SEG: I april kom nyheten om at Carl Woods og Katie Price hadde forlovet seg. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Paret er godt i gang med bryllupsplanleggingen allerede, og en av grunnene til at Price valgte å legge seg under kniven var på grunn av det kommende bryllupet med Woods.

- Siden ulykken og tiden i rullestol har jeg lagt på meg, og det har vært hardt for bena mine å bli tyngre. Så jeg tenkte: «Nok er nok, jeg vil se ut som den gamle Katie igjen». Carl var lei av klagingen min, så jeg ønsket å operere meg og fikse på alt før bryllupet vårt, innrømmer hun.

Ulykken Price refererer til utspant seg under en ferie i Tyrkia. I et forsøk på å hoppe ned fra en mur brakk 43-åringen begge bena, noe som resulterte i at hun ikke kunne gå på flere måneder.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Verste han har sett

I intervjuet med The Sun røper Price at det nylige inngrepet skal resultere i en minidokumentar, noe som betyr at kameraer var til stede for å filme inngrepet. Det var også forloveden, som ifølge Price ble svært bekymret av det han var vitne til.

- Stakkars Carl, han sa at det er det verste han noensinne har sett. Han trodde jeg var død, sier Price om da forloveden var vitne til henne på operasjonsbordet,

Som nevnt er ikke dette Prices første inngrep. Glamourmodellen har tidligere utført tre ansiktsløft og tatt fettsuging flere ganger, i tillegg til flere brystoperasjoner og andre kirurgiske inngrep.

OPERERT: Tidligere «Ex on the beach»-deltaker Ariel Søyland forteller om rumpeoperasjonen hun tok før reality-deltakelsen. Video: Rød Løper Vis mer

The Suns legeekspert Carol Cooper påpeker at ingen operasjoner er helt risikofrie, og at jo mer omfattende inngrepet er, desto mer sannsynlig er det at det oppstår bivirkninger.

Ifølge Cooper kan fettsuging forårsake blødning under huden, væskeoppbygning i lungene, blodpropp og skader på indre organer.

LES OGSÅ: Popstjernen er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer