PSYKISK TØFT: - Men så har jeg Glenn Jørgen da, som bare sa "Kom igjen, dette går fint", forteller Mia Gundersen, som innrømmer at "Skal vi danse" har vært en tøff mental påkjenning. Foto: Scanpix
PSYKISK TØFT: - Men så har jeg Glenn Jørgen da, som bare sa "Kom igjen, dette går fint", forteller Mia Gundersen, som innrømmer at "Skal vi danse" har vært en tøff mental påkjenning. Foto: ScanpixVis mer

- Tenkte jeg ikke visste om jeg orket mer

Skal vi danse-finalisten var nær ved å gi opp.

Se videointervjuet med Mia Gundersen og Glenn Jørgen Sandaker nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag kveld ble det klart at TV 2 Sportens egen Carsten Skjelbreid er vinner av "Skal vi danse" 2009. I finalen slo han skuespiller Mia Gundersen (48), som har vist seg som en racer på dansegulvet denne høsten.

I finalen måtte de to parene danse tre forskjellige danser. Når man i tillegg regner med utallige treningstimer, styling, presse og alt som hører til, er Gundersen den første til å innrømme at hun har vært gjennom en enorm mental påkjenning.

- Én ting vet jeg om meg selv. Og det er at jeg har en veldig sterkpsyke. For jeg har opplevd dette før, jeg har jo vært på scenen. Men det gjør likevel ikke påkjenningen mindre, forteller Mia til Seher.no.

Så tøft har det vært, at "Skal vi danse"-finalisten en liten periode tenkte seg litt ekstra nøye om.

- Jeg må bare innrømme at det var en stund jeg tenkte at "Å, jeg vet ikkeom jeg orker mer av dette". Men så har jeg Glenn Jørgen da, som bare sa "Komigjen, dette går fint", erkjenner 48-åringen.

I forkant av lørdagens finale la Gundersen ikke skjul på at hun forventet seg en tøff treningsuke. Det fikk hun også, ifølge henne selv.

- Det gikk jo som det gikk, for å si det sånn. Vi klarte oss. Tell meabout it! Du kan jo si hvor nervøs jeg var til å begynne med, GlennJørgen?

- Det var nok en ganske spent Mia de første treningsdagene. Hun var joredd for at vi ikke skulle nå i mål. Og så kom onsdagen, og tingbegynte å klaffe. De siste dagene har vi bare kost oss føler jeg, svarer dansepartneren kontant.

- Når du kom du helt til finalen, Mia, er det ikke da litt bittert å ikke gå helt til topps?

- Når man har kommet så langt, så vil man selvfølgelig helst ha medseg den pokalen. Men vi var to, og da må man være såpass raus og si at"Vet du hva? Jeg vet én ting om Carsten og Elena - og det er at de har stått på!".Det norske folk avgjorde at Carsten skulle få den. Da er vi veldigfornøyd med alle som har stemt på oss, forteller "sølvvinner Mia Gundersen.

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Advarer mot ''Skal vi Danse''

Se videointervjuet med Mia Gundersen og Glenn Jørgen Sandaker her:[obj:media:8196]