<strong>SNAKKER UT:</strong> Størmer Steira var for tynn til å gå v-cuprennet i Russland i februar. Nå snakker hun ut om den vonde tiden. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT: Størmer Steira var for tynn til å gå v-cuprennet i Russland i februar. Nå snakker hun ut om den vonde tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Tenkte jeg ikke ville stå frem

Kristin Størmer Steira ble nektet å gå langrenn fordi hun var for tynn.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar tok forholdet mellom den norske langrennsstjernen Kristin Størmer Steira (31) og Petter Treider slutt. Paret hadde vært samboere i åtte år. Steira tok bruddet tungt, og mistet både søvn og matlyst.

Måneden etter ble hun nektet å være med til Russland for å gå v-cuprenn. Grunnen var at hun var for tynn. Nå snakker Størmer Steira ut om hvordan det var.

- Den første tanken var at jeg ikke ville stå fram med den historien, vi kunne jo bare sagt at jeg var syk. Men så tenkte jeg at ting alltid kommer for en dag, og jeg følte ikke at jeg hadde gjort noe galt, for å si det sånn. I tillegg tenkte jeg at det kanskje kunne være med på å belyse litt vanskelige ting også, sier hun til Dagbladet.

Langrennsjenta fikk mange positive reaksjoner etter at det hele kom ut i pressen. Men før nyheten om bruddet gjorde det, var det vanskelig for Størmer Steira.

- Det gjør det jo ekstra ille at alle skal vite om det. For min del var omtalen grei, for jeg er egentlig vant til det, og vet at stormen vil gå over. Men jeg syntes det var verre for familien, for Petter og hans familie, og for vennene våre, sier hun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: For tynn til å gå langrenn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer