- Tenkte jeg burde trukket meg tidligere

«Skal vi danse»-deltageren fikk nok av pillene... Se video!

TRAKK SEG: Cecilie Skog trakk seg fra «Skal vi danse» mandag denne uken etter at smartene grunnet to ribbeinsbrudd ble fo store.  Foto: Scanpix
TRAKK SEG: Cecilie Skog trakk seg fra «Skal vi danse» mandag denne uken etter at smartene grunnet to ribbeinsbrudd ble fo store. Foto: Scanpix Vis mer
Se video med Cecilie og Tobias nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag ble det kjent at Cecile Skog trakk seg fra «Skal vi danse». Etter å ha brukket to ribbein under dansetrening i begynnelsen av oktober ble smertene til slutt for store til at eventyreren orket å fortsette.

Lørdag var Cecilie tilbake i «Skal vi danse»-studioet sammen med dansepartner Tobias Karlsson, og overfor Seher.no innrømmet Ålesund-jenta at hun burde ha trukket seg tidligere.

- Ja, det var det jeg tenkte. Man møter jo opp på jobb, man har arbeidsmoral. Jeg tenkte at jeg skulle møte opp og danse den siste dansen, men så ble vi stemt videre hver gang. Det er hyggelig, men til slutt ble det nok. Jeg orket ikke å ta mer smertestillende, jeg hadde bare lyst til å ha en pause, forteller Cecile Skog til Seher.no.

Da Cecile trakk seg fra programmet, steppet forrige ukes utstemte deltager Maria Haukaas Mittet inn igjen. Og Cecilie står fast ved at hun tok den rette avgjørelsen ved å gi opp sin plass i suksess-programmet.

- Jeg har ikke angret et sekund. Og i hvert fall ikke da jeg så hvor fantastisk Maria danset i kveld og hvordan hun koste seg og skinte som en stjerne. Det var helt riktig, sier Cecilie til Seher.no.

Og for 36-åringen ble gjensynet med «Skal vi danse»-studioet en behagelig opplevelse.

- Det er deilig å sitte her uten nerver. Det er utrolig gøy å se på og de er så utrolig flinke. Det har vært veldig gøy, men samtidig er det sånn at Tobias ikke er skadet. Han har jo ikke brukket to ribbein, så jeg ser jo på han at han helst ville ha vært ute på gulvet. Det rykker litt i kroppen hans så jeg holder ham fast, sier Cecilie.

Dansepartneren, Tobias Karlsson, innrømmer at det var trist å måtte trekke seg fra programmet.

- Jeg elsker jo dette, det er det beste jeg vet. Jeg er litt lei meg for at det ikke skal fortsette. Det føles litt som at det henger litt i luften og at vi ikke har fått noe punktum for det i år, men vi skal nok bli lykkelige igjen, sier Tobias til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Har vurdert å trekke meg hver dag

Se video med Tobias og Cecilie her:[obj:media:9162]