- Tenkte ikke over at han gråt

Henrik Bjørnstad tok til tårene i «Mesternes mester».

TOK TIL TÅRENE: Henrik Bjørnstad begynte å gråte etter at han ble valgt ut til natt-test. - Jeg er en følsom fyr, sa han i programmet. Foto: NRK
TOK TIL TÅRENE: Henrik Bjørnstad begynte å gråte etter at han ble valgt ut til natt-test. - Jeg er en følsom fyr, sa han i programmet. Foto: NRK Vis mer
SEOGHØR.NO: Det var Trude Dybendahl (46) som måtte gi tapt i lørdagens program av «Mesternes mester» på NRK. Hun røk ut i en natt-test mot den tidligere golferen Henrik Bjørnstad. Duellen ble så jevn at de to rev bordet over ende, noe som ikke ble vist på TV.

- Natt-testen var en fantastisk opplevelse, og det ble en veldig tett duell. Det var så jevnt at vi begge hadde hånda på sylinderen og rev bordet over ende, sier Dybendahl til Seoghør.no.

Valget av Bjørnstad forklarer hun på denne måten:

- Jeg så at Henrik hadde en lettere vei enn Astrid i kalddusjen. Henrik fikk vannet i nakken, og ikke i hodet som Astrid (Lødemel red. anm.) gjorde. Hun var helt rå i den testen. I tillegg valgte jeg Henrik fordi jeg var overbevist om at jeg ville ta ham i natt-testen, og jeg hadde veldig lyst at to jenter fortsatte videre. Men taktisk sett hadde det nok vært lurere å velge Astrid.

Bjørnstad tok til tårene etter å ha blitt valgt ut, noe som så ut til å komme overraskende på ham. Han fortalte til de andre deltagerne at han er en følsom fyr, men Dybendahl tenkte ikke så mye over at han gråt.

- Det er en spesiell setting, og en ærlig sak at man viser følelser. Jeg registrerte at det kom noen tårer, men tenkte ikke noe spesielt over det. Jeg var i mitt eget modus, i mentale forberedelser og tenkte heller på testen som ventet, sier hun til Seoghør.no.

Med lørdagens «Mesternes mester»-exit endte Dybendahl på 6. plass i det populære programmet. Tidligere har Thomas Hansvoll, Linda Cerup-Simonsen, Bente Nordby og Linda Grubben røket ut av konkurransen.

- Alle ønsker å være der lengst mulig, men jeg er fornøyd over å ha kommet så langt som jeg gjorde. Det overrasket meg, forklarer Dybendahl.

«Mesternes mester» ser du lørdager klokken 20.25 på NRK1. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg bommet fullstendig