Niklas og Lars Baarli:

- Tenkte: «Han dør jo ikke nå»

Niklas Silseth Baarli og faren Lars Baarli prater om mange vanskelige temaer i nytt TV-program.

NY TV-SERIE: Niklas Baarli kommer nærmere faren sin, Lars Baarli, i den nye TV-serien «Alt min far ikke har lært meg». Video: Rød Løper/Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert

Niklas Silseth Baarli (32) og faren Lars Baarli (70) skal ta med seg norske TV-seere på en helt spesiell reise: Lars, som er pensjonert brannmann og utrykningsleder, skal lære sønnen om praktiske gjøremål i den nye serien «Alt min far ikke har lært meg» på TV 2.

I forbindelse med premieren onsdag kveld har Se og Hør tatt en prat med duoen, som kan fortelle at det har vært en sann glede å jobbe så tett sammen med programmet. De innrømmer likevel at det også har oppstått en del frustrasjon.

Niklas og faren er nemlig relativt like når det kommer til temperament.

- Jeg har bedt fatter'n ta seg en liten luftetur ved et par anledninger. Vi er veldig like på det at vi har et veldig stort temperament. Vi farer opp for ingenting, også går det ned igjen like fort.

Lars innrømmer at han har lært seg å gå seg en runde istedenfor å komme med noe verbalt i slike situasjoner.

Til tross for litt frustrasjon underveis i innspillingen innrømmer far og sønn at programmet har ført til at de har fått et enda bedre forhold.

- Vi har kommet mye nærmere hverandre, forteller Niklas, og legger til at de tidligere har hatt en lei tendens til å snakke om overfladiske ting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.