Sophie Elise og Eveline Karlsen:

- Tenkte «faen»

Likheten mellom Sophie Elise og Eveline Karlsens parfymer har fått flere fans til å reagere.

NY PARFYME: Sophie Elise lanserer denne parfymen. Flasken mener enkelte er slående lik en annen parfyme. Foto: Stephen Grindhaug
NY PARFYME: Sophie Elise lanserer denne parfymen. Flasken mener enkelte er slående lik en annen parfyme. Foto: Stephen Grindhaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Drømmen var å lage en sensuell, elegant og luksuriøs duft som varer hele dagen - og det har vi klart», skrev influenser Sophie Elise Isachsen (26) på Instagram tirsdag kveld.

Hun kunne samtidig avsløre at hun har utvidet merkevaren sin Glöd og at hun nå skal gi ut parfyme senere denne måneden.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Lanseringsnyheten har naturligvis fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier, hvor det blant annet kommer fram at parfymen er vegansk og produsert i Norge.

I kommentarfeltet er det mange som skriver at de skal sikre seg duften, men det er også en hel del følgere som har bitt seg merke i designet på parfymen.

DÅRLIG RÅD: Sophie Elise Isachsen forteller om at de hadde dårlig råd i barndommen på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

Sammenliknes

Flere har nemlig tagget influenser Eveline Karlsen (29), som jobber tett med det svenske kosmetikkmerket til Bianca Ingrosso (26), Caia, under innlegget. Karlsen lanserte parfymen Amici i mars, i samarbeid med Caia.

Og det er ikke helt uten grunn at Karlsen er tagget. Enkelte mener nemlig at Sophie Elises design er litt for likt utseendet på Amici-flasken.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Nå kan hun røpe at det begynner å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken og TV 2 «Bloggerne». Vis mer

Begge parfymene har en gjenkjennbar stor, rund kork, mens selve flasken er firkantet. Etter de mange reaksjonene har Se og Hør vært i kontakt med Karlsen, som ble gjort oppmerksom på influenser-kollegaens parfyme gjennom fansen.

- Det er bra at følgerne mine kjenner igjen parfymen min og ser likheten. De er superbevisste og fant det ut lenge før meg - det er bra, mener hun.

Kritisk fans

Videre forklarer Karlsen, som nylig vant pris under Vixen awards, at hun synes det er bra at fansen får influensere til å stille seg selv kritiske spørsmål.

Hun legger heller ikke skjul på at utseendet på de to flaskene har mange likheter.

- Fargen er jo litt annerledes, men jeg synes min parfyme er fin, og da synes jeg selvsagt Sophie Elises er fin også, sier hun lattermildt.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befant seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Karlsen påpeker riktignok at det ikke er noe som trigger henne ved likhetene. Hun vet heller ikke noe om Glöd har kopiert Amici.

29-åringen opplyser videre om at Caia ikke kommer til å ta likhetene videre.

- Det er ingenting vi vil gjøre noe med. For å være ærlig så bryr jeg meg ikke så veldig mye. Det er et kjempefint design, sier hun.

BLOGGERNE: Sophie Elise Isachsen er aktuell med ny sesong av Bloggerne. Under innspillingen var hun fortsatt sammen med ekskjæresten Kasper Kristoffersen. Siden den gang har livet hennes endret seg drastisk. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

- Tenkte «faen»

Se og Hør har selvsagt også vært i kontakt med Sophie Elise, som forteller at hun synes begge parfymene er like, men at hun ikke har kopiert Amici.

- Jeg kan med hånden på hjertet si at vi ikke har kopiert den parfymen. Jeg synes den er kjempefin, men det mange kanskje ikke vet er at vi hadde satt designet før Eveline ga ut sin parfyme, forklarer hun, og fortsetter:

BRUDD: Sophie Elise bekreftet at det var slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg husker jeg tenkte «faen», da hennes kom ut, men vi ble enige om at vi ikke kunne trekke flere tusen parfymer bare fordi de liknet litt.

Sophie Elise påpeker videre at parfymene vil være mer forskjellige i virkeligheten - noe fansen vil få se når hennes er i butikkene seinere denne måneden.

- Og så er det jo faktisk innholdet og duften som har noe å si, legger hun til.

LES OGSÅ: I ordkrig med moren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer