Adelén Rusillo Steen om bruddet:

- Tenkte: Er det virkelig slutt?

Adelén Rusillo Steen synger om bruddet i ny låt.

EKSKJÆRESTER: Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy fant kjærligheten da de ble dansepartnere i «Skal vi danse» i 2015. Året etter bekreftet de forholdet, men tidligere i år ble det slutt. Nå synger førstnevnte om bruddet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
EKSKJÆRESTER: Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy fant kjærligheten da de ble dansepartnere i «Skal vi danse» i 2015. Året etter bekreftet de forholdet, men tidligere i år ble det slutt. Nå synger førstnevnte om bruddet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august bekreftet sangeren Adelen Rusillo Steen (22) overfor Se og Hør at forholdet til proffdanseren Benjamin Jayakoddy (24) hadde tatt slutt. De var sammen i nesten fire år.

Eksparet falt for hverandre da de var dansepartnere i «Skal vi danse» i 2015, og etter lang tid med rykter om en romanse, bekreftet de forholdet året etter. Et par måneder senere ble det også kjent at de to var samboere, men kjærligheten skulle ikke vare.

Kort tid etter bruddavsløringen ble den nye sesongen av «Skal vi danse» sparket i gang, og under premieren kunne Jayakoddy fortelle til Se og Hør at han og «Olé»-sangeren hadde gått fra hverandre allerede i februar. Samtidig understreket 24-åringen at de fortsatt er gode venner, og han ønsket eksen lykke til framover.

Adelén Rusillo Steen har på sin side holdt tett om bruddet, men nå bryter hun tausheten - i form av ny musikk.

SEIER: Jubelen sto i taket da Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy stakk av med seieren i TV 2s dansekonkurranse i 2015. Foto: NTB Scanpix
SEIER: Jubelen sto i taket da Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy stakk av med seieren i TV 2s dansekonkurranse i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Er det virkelig slutt?

Nå har nemlig 22-åringen sluppet låta «Somewhere We Can Talk», som hun til VG beskriver som sin mest personlige hittil. Overfor avisa legger hun ikke skjul på at den nye låta handler om bruddet med Jayakoddy.

Låta handler om alle de ubesvarte spørsmålene man sitter igjen med etter å ha gått gjennom et brudd, og om alt det som man ikke fikk sagt.

Til VG forteller 22-åringen at hun var i et stadie der hun søkte svar på mange ting da hun skrev låta. Hun erkjenner også at hun ikke følte bruddet var helt endelig den gang.

- Da jeg skrev den, var det definitivt realiteten. Jeg tenkte: Er det virkelig slutt? Sånn tror jeg mange kjenner rundt et brudd. Det var merkelig ikke å bo sammen lenger og dele de rutinene vi hadde skapt, forteller hun, og understreker at hun i dag tenker at det var greit at det gikk som det gikk.

Musikkvideo til Adelén´s nye låt "Wild like me". Vis mer

Stikk til eksen?

Om det er en ny mann i livet til den låtaktuelle artisten, sier hun ikke noe om. Rundt Jayakoddy har det imidlertid svirret rykter om at han har funnet tonen med Isabel Raad (25), som han i år var dansepartneren til.

Raad har overfor Se og Hør kun uttalt at de har «god kjemi».

«SKAL VI DANSE»: Isabel Raad sier hun og hennes dansepartner i «Skal vi danse» har veldig god kjemi, og svarer på ryktene. Video: TV 2 / Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

- Jeg er veldig glad i Benjamin, absolutt. Og vi har veldig god kjemi, sa hun under lørdagens sending, før hun fikk spørsmål om hun tror det kan utvikle seg til noe mer.

- Vi er dansepartnere og gode venner, svarte Raad da.

PARTNERE: Benjamin Jayakoddy har i år danset med Isabel Raad. De røyk ut forrige uke. Foto: NTB Scanpix
PARTNERE: Benjamin Jayakoddy har i år danset med Isabel Raad. De røyk ut forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også Jayakoddys ekskjæreste har fått med seg romanseryktene, og forrige uke delte hun en melding på Instagrams historiefunksjon der hun skrev dette, som flere la merke til:

«Hvorfor være på Tinder når man kan melde seg på «Skal vi danse»?

Overfor VG forteller artisten at innlegget var ment som humor fra hennes side.

- Hele konseptet er jo litt morsomt, så litt humor i hverdagen må man kunne unne seg, sier Rusillo Steen, og legger til at hun ikke er noe bitter.

LES OGSÅ: - Han er rasende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer