Helene Olafsen om forholdet:

- Tenkte: Det er vel ikke vits å nekte mer nå

Forteller om da hun fant «sin sjelevenn» i «Skal vi danse»-makkeren sin.

FANT LYKKEN: Programleder Helene Olafsen (29) fant tonen med dansepartneren Jørgen Nilsen under innspillingen av «Skal vi danse» høsten 2017. Året etter ble de kjærester. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
FANT LYKKEN: Programleder Helene Olafsen (29) fant tonen med dansepartneren Jørgen Nilsen under innspillingen av «Skal vi danse» høsten 2017. Året etter ble de kjærester. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helene Olafsen (29) har for lengst etablert seg som programleder sammen med Stian Blipp (29) på fredagskveldene på TV 2, med flaggskip-programmet «Senkveld».

Etter at 29-åringen la toppidrettskarrieren på hylla i 2016, har hun hatt en rekke roller i rampelyset.

Året etter at snowboard-eventyret tok slutt, endte hun på en andreplass i «Mesternes mester», og høsten 2017 danset hun seg inn til en førsteplass i «Skal vi Danse» på TV 2.

I den berømte dansekonkurransen stakk hun av med seieren sammen med dansepartneren Jørgen Nilsen (29) - som hun høsten 2018 kunne avsløre at hun hadde funnet kjærligheten med.

- Fant min sjelevenn

Den koselige nyheten kom bare måneder etter at Olafsen hadde blitt singel, da forholdet med Johan Salveson tok slutt i mai samme år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer