SNAKKER UT: - Jeg tenkte at det er sikkert noe galt med meg, forteller Jan Thomas om da han fant ut at han var homofil. Foto: SCANPIX
SNAKKER UT: - Jeg tenkte at det er sikkert noe galt med meg, forteller Jan Thomas om da han fant ut at han var homofil. Foto: SCANPIXVis mer

- Tenkte at noe var galt med meg

Jan Thomas snakker ut om barndommen, homofili og biseksualitet.

SEHER.NO: I begynnelsen av mail ble det kjent at stylisten Jan Thomas (41) hadde falt for sin personlige assistent, Christopher Mørch Huseby (19).

Jan Thomas innså tidlig i tenårene at han var homofil, men han innrømmer at det var vanskelig å takle.

- Jeg husker jeg begynte å ane noe i sjette, sjuende klasse. Jeg tenkte at det er sikkert noe galt med meg, og jeg følte meg som det eneste mennesket på jordkloden. Det er jo ikke slik at man snur seg til kompisen i klassen og spør: "Du, har du noen ganger tenkt sånn og sånn." Du gjør jo ikke det! Når man er så ung, så går du og bærer på dette mye alene, sier Jan Thomas til P4 Portrettet.

Den populære stylisten husker tilbake at det var noen som spurte ham om han var gutt eller jente, men han forteller at han aldri har følt seg alvorlig mobbet. 

- Alle ble jo mobbet i barneskolen. Var du tjukk ble du mobbet, hadde du rødt hår ble du mobbet. Jeg ble jo mobbet selv, og jeg mobbet selv andre fordi de ertet meg, og slik holdt vi det gående. Men jeg har tenkt mye over det i ettertid om det plaget meg, men jeg tror ikke det. Jeg observerte det, og jeg følte på det, men jeg følte meg i terrorisert i den forstand at jeg ikke fikk sove om natten.

Selv er Jan Thomas åpent homofil, og han er fast bestemt på at man enten er født homofil eller heterofil.

- Eller man kan være født midt imellom, og være bifil? foreslår P4s journalist.

- Der har jeg et annet synspunkt! Jeg tror man kan ha en åpen og eksperimentell appetitt på sex, at man kan nyte både sex med kvinner og menn. Jeg tror du kan være en heterofil mann, som til tider har sex med en mann, uten at du er homofil eller biseksuell.

For:

- Jeg tror man er født slik at man enten er glad i kvinner, eller så liker man menn. Dette med biseksualitet, det vet jeg ærlig talt ikke om jeg tror på. At du kan nyte sex med bette parter, men at du er enten det ene eller det andre, forteller Jan Thomas til P4 Portrettet.

LES OGSÅ: - De sa velkommen, dritkult!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.