Isabel Adrian:

- Tenkte at: «Nå dør jeg»

Hollywoodfruen snakker for første gang om overfallet.

OVERFALT: I begynnelsen av februar ble Isabel Adrian overfalt og ranet. Hendelsen har satt dype spor. Foto: NTB Scanpix
OVERFALT: I begynnelsen av februar ble Isabel Adrian overfalt og ranet. Hendelsen har satt dype spor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke ble tre personer tiltalt for overfall og medvirkning til overfall, etter at realitystjernen Isabel Adrian (41), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», i februar ble ranet i et parkeringshus i Stockholm.

Ifølge Aftonbladet skal Adrian ha vært på vei ut av parkeringshuset, midt på dagen, da to ranere sperret for bilen hennes - og brøt seg inn. Gjerningspersonene skal ha slått 41-åringen i hodet med en pistol, og truet henne til å gi fra seg flere verdisaker.

Adrians advokat, Emma Ragnarsson, uttalte i en pressemelding i slutten av februar at hennes klient hadde det svært vanskelig etter hendelsen, og nå snakker Adrian for første gang ut etter det dramatiske ranet. Det gjør hun i det svenske tv-programmet «Efterlyst».

BERØMT EKTEMANN: Isabel Adrian er gift med den svenske DJ-en og plateprodusenten Steve Angello, kjent fra «Swedish House Mafia». Foto: NTB Scanpix
BERØMT EKTEMANN: Isabel Adrian er gift med den svenske DJ-en og plateprodusenten Steve Angello, kjent fra «Swedish House Mafia». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dramatisk opplevelse

- Han åpnet døren og satte pistolen mot tinningen min, sier 41-åringen i programmet, gjengitt av Expressen.

Hollywoodfruen forteller at hun prøvde å gjøre motstand, men at hun som følge av å bli slått i hodet med en pistol opplevde det som at hun «svimte av en stund».

Deretter skal nok en gjerningsmann ha kommet til bilen, og Adrian ble fratatt både klokke og mobiltelefon. Ranerne skal også ha fått med seg realityprofilens veske, der det lå husnøkler og penger.

- Jeg bare skriker, det er kaos. Og han drar så hardt at jeg tenker at «nå dør jeg». Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, forteller 41-åringen om ranet.

VANSKELIG TID: Hollywoodfruen er tydelig preget etter hendelsen. Her avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG TID: Hollywoodfruen er tydelig preget etter hendelsen. Her avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har satt dype spor

Adrian skal ha blitt frastjålet eiendeler til en verdi av nærmere en million svenske kroner før ranerne stakk av. Mens ranerne løp ut av garasjen, og ble fanget opp av overvåkningskameraene, forlot 41-åringen garasjen gjennom en nødutgang.

Hollywoodfruen tror ranerne hadde kartlagt henne i forkant av ranet, og forteller at hendelsen har satt dype spor.

- Jeg later som ingenting foran barna, men bare da. Jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å gå ut igjen, sier hun.

Klipp fra "Svenske Hollywoodfruer": Gunilla Persson krangler med Isabel Adrian på photoshoot. Vis mer

Søker flere mistenkte

Som nevnt ble tre menn forrige uke tiltalt for overfall og medvirkning til overfall.

Ifølge Expressen er en av mennene, som nå er tiltalt for overfall, aktiv i Stockholms uteliv. Han jobber som partyfikser, og det er hans bil som ble brukt da realitystjerna ble ranet i parkeringshuset i februar.

Partyfikseren nekter for å ha vært med på ranet, og hevder at han den dagen hadde våknet etter en fest, og oppdaget at bilnøklene hans var borte.

Den andre mannen som er tiltalt for overfall, er 34 år gammel. Han hevder han ble tilbudt å kjøre en bil, men skal ikke ha fått opplyst hva mer jobben ville gå ut på.

34-åringen skal ha blitt tilbudt mellom 1000 og 2000 svenske kroner, og hevder han ikke har sett noe til pengene.

Mannen som er tiltalt for medvirkning er 21 år gammel, ifølge Expressen. Politiet i Stockholm leter fortsatt etter ytterligere to menn som skal ha vært med på ranet.

Gunilla Persson fra "Svenske Hollywoodfruer" viser frem datteren Erika´s sangferdigheter, og mener hun er en bedre vokalist enn Britney Spears og Christina Aguilera var på hennes alder. Vis mer

Forfulgt

41-åringen er gift med den svenske DJ-en og plateprodusenten Steve Angello (36), kjent fra gruppa «Swedish House Mafia». Paret er til vanlig bosatt i USA, men de har flere leiligheter rundt om i Sverige.

Dette er for øvrig ikke første gang Adrian opplever ubehageligheter. På midten av 2000-tallet opplevde hun å bli forfulgt av en sinnsforstyrret mann.

- Han trodde at han var gift med meg og at Steve hadde kidnappet meg. Det var en veldig tøff tid, fortalte Adrian i tv-programmet «Realitystjernene på godset» i 2016, ifølge Aftonbladet.

LES OGSÅ: Tyver med balltre invaderte TV-stjernens hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer