«Skal vi danse»:

- Tenkte at jeg måtte være litt Beyoncé

Snowboarder Helene Olafsen overrasket i et av kveldens mest sexy antrekk.

VISTE HUD: Helene Olafsen, som danset med Jørgen Nilsen, stilte i et av kveldens mest sexy antrekk under «Skal vi danse»-debuten. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
VISTE HUD: Helene Olafsen, som danset med Jørgen Nilsen, stilte i et av kveldens mest sexy antrekk under «Skal vi danse»-debuten. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN/ OSLO (Seoghør.no): I kveld er årets «Skal vi danse»-sesong i gang på TV 2, og de 12 kjendisdeltakerne går i ilden på parketten for første gang.

Før premieren har kjendisene og dansepartnerne deres øvd sammen i drøyt tre ukers tid, og nervene har nok vært i helspenn før debuten.

«Paradise Hotel»-profil Grunde Myhrer (21) har røpet at dansepartneren hans, Ewa Trela, har fått noen småskader av ham under treningen deres. Tidligere snowboarder Helene Olafsen (27) har på sin side sagt at hun tror de høye hælene kan bli en utfordring.

- Knærne er nok ikke fornøyd med å være så mange timer på parketten. I tillegg er jeg født med dårlig bevegelighet i en ankel, så å gå i disse høyhælte skoene blir et problem for meg, har hun fortalt til Seoghør.no.

Olafsen fikk imidlertid mye skryt av dommerpanelet etter sin første dans, Cha cha cha, sammen med partner Jørgen Nilsen. Likevel var hun ikke helt fornøyd med poengsummen, 26 av 40 mulige.

- Vi har nærmest flyttet inn i dansestudioet, og har trent mye mer enn tre timer hver dag, fortalte duoen i studio etter debuten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.