Niklas Baarli og Benjamin Silseth:

- Tenkte at jeg hadde god tid

Radioprofilens kjæreste reagerte ikke helt som forventet på frieriet.

FORLOVET: Niklas Baarli fridde til kjæresten Benjamin Silseth i oktober i fjor. Nå avslører sistnevnte hvorfor reaksjonen hans var noe uvanlig. Foto: Espen Solli
FORLOVET: Niklas Baarli fridde til kjæresten Benjamin Silseth i oktober i fjor. Nå avslører sistnevnte hvorfor reaksjonen hans var noe uvanlig. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober i fjor kunne radioprofil Niklas Baarli (30) avsløre på Instagram at han hadde fridd til kjæresten Benjamin Silseth (28).

«Han sa ja!» skrev Baarli til et bilde av to hender som var flettet sammen, der en forlovelsesring kom tydelig til syne på Silseths ringfinger.

Tidligere har radioprofilen fortalt at det var den tidligere skistjernen Thomas Alsgaard (47) som ga ham det dyttet han trengte for å gå ned på kne og fri til sin kjære. Det skjedde da de begge var deltakere i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Etter innspilling reiste han rett hjem og kjøpte forlovelsesring.

Frieriet skjedde under en ferietur til San Fransisco, og at det kom som en overraskelse på Silseth er det ingen tvil om. Da Se og Hør møtte den forlovede duoen under premierefesten på ovennevnte realitykonkurranse i mars, kunne nemlig Silseth avsløre at reaksjonen hans var noe spesiell:

- Jeg tok det på kanskje den verste måten man kan. Da jeg skjønte det, klarte jeg å bryte ut: «Dette orker jeg ikke, du skal ikke fri nå». Da fikk jeg et dødsblikk fra ham, og han sa at han faktisk skulle fri. Da begynte han faktisk å gråte. Det var et flott frieri, men det var mye følelser, mye forvirring, mye sinne og mye glede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer