Niklas Baarli og Benjamin Silseth:

- Tenkte at jeg hadde god tid

Radioprofilens kjæreste reagerte ikke helt som forventet på frieriet.

FORLOVET: Niklas Baarli fridde til kjæresten Benjamin Silseth i oktober i fjor. Nå avslører sistnevnte hvorfor reaksjonen hans var noe uvanlig. Foto: Espen Solli
FORLOVET: Niklas Baarli fridde til kjæresten Benjamin Silseth i oktober i fjor. Nå avslører sistnevnte hvorfor reaksjonen hans var noe uvanlig. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober i fjor kunne radioprofil Niklas Baarli (30) avsløre på Instagram at han hadde fridd til kjæresten Benjamin Silseth (28).

«Han sa ja!» skrev Baarli til et bilde av to hender som var flettet sammen, der en forlovelsesring kom tydelig til syne på Silseths ringfinger.

Se dette innlegget på Instagram

Han sa ja! ❤️ @benjaminsilseth

Et innlegg delt av Niklas Baarli (@niklasbaarli)

Tidligere har radioprofilen fortalt at det var den tidligere skistjernen Thomas Alsgaard (47) som ga ham det dyttet han trengte for å gå ned på kne og fri til sin kjære. Det skjedde da de begge var deltakere i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Etter innspilling reiste han rett hjem og kjøpte forlovelsesring.

Frieriet skjedde under en ferietur til San Fransisco, og at det kom som en overraskelse på Silseth er det ingen tvil om. Da Se og Hør møtte den forlovede duoen under premierefesten på ovennevnte realitykonkurranse i mars, kunne nemlig Silseth avsløre at reaksjonen hans var noe spesiell:

- Jeg tok det på kanskje den verste måten man kan. Da jeg skjønte det, klarte jeg å bryte ut: «Dette orker jeg ikke, du skal ikke fri nå». Da fikk jeg et dødsblikk fra ham, og han sa at han faktisk skulle fri. Da begynte han faktisk å gråte. Det var et flott frieri, men det var mye følelser, mye forvirring, mye sinne og mye glede.

- Tenkte jeg hadde god tid

Da de gjestet «God sommer Norge» onsdag kveld, utdypet Silseth bakgrunnen for denne reaksjonen.

- Jeg og Niklas har alltid snakket om at det er jeg som kommer til å fri, fordi Niklas har sagt at det har han ikke baller til. Og da tenkte jeg at da har jeg god tid og kan gjøre det når jeg selv vil, sa Silseth.

- Syv år. Altså, syv år, hvor lenge skal en gutt vente, da? skøt Baarli inn.

- Det beste det blir

Baarli avslørte også hva det var skistjernen sa til ham som fikk ham til å innse at det var på tide å gå ned på kne og fri til kjæresten sin.

- Thomas er jo ikke noen ordsme, men han er direkte. Og det han sa var vel egentlig bare at jeg måtte våkne opp og se at «Noe bedre får du det ikke, Niklas». Og jeg tenkte sånn: «Fader, er det sant, det?». Så jeg så på bilder av Benjamin, også så jeg meg selv i speilet, så tenkte jeg sånn: «Det er jo faen meg sant, det. Det er jo det beste det blir, det her».

GOD HJELP: Det var Thomas Alsgaard som fikk Baarli til å innse at han måtte fri. Foto: NTB Scanpix
GOD HJELP: Det var Thomas Alsgaard som fikk Baarli til å innse at han måtte fri. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Så da var det rett på gullsmeden, få på ring, og nå er han på en måte låst, da, fortalte Baarli lattermildt.

- Så Thomas er en veldig god familievenn akkurat nå, la Silseth til.

Duoen kunne også avsløre at de ikke har bestemt seg for når bryllupet skal stå, men at det tror det muligens blir i august neste år.

FORFERDELIG: Niklas Baarli har gjort mye rart gjennom sin karriere, og forloveden Benjamin Silseth er klar i sin tale på hva han synes er det verste Niklas har gjort. Vis mer

Kjærester siden 2011

Det var før jul i 2011 at det ble kjent at Niklas Baarli og Benjamin Silseth hadde blitt et par. Den gang skrev VG at de to ble kjent da Baarli intervjuet Silseth i forbindelse med innspillingen av NRK-programmet «Trekant» noen måneder tidligere.

- Det var egentlig strake veien derfra, sa Silseth til VG den gang.

På tiden de to ble et par, var Baarli programleder i NRK P3. Der var han programleder for blant annet «P3 Helg», «P3 Sommer» og «Verdens Rikeste Land», samt at han var med på «P3aksjonen» en rekke ganger.

Silseth varen av programlederne i NRK-programmet «Trekant».

LES OGSÅ: Endret Instagram-innlegg etter personnummertabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer