<strong>NATURLIG, MEN:</strong> Skuespiller Gwyneth Paltrow elsker pilates, meditasjon og detox-kurer, og hater botox og silikon. Men en ørliten brystkorreksjon ser hun imidlertid ikke bort fra når hun nå er ferdig med å amme. Foto: All Over Press
NATURLIG, MEN: Skuespiller Gwyneth Paltrow elsker pilates, meditasjon og detox-kurer, og hater botox og silikon. Men en ørliten brystkorreksjon ser hun imidlertid ikke bort fra når hun nå er ferdig med å amme. Foto: All Over Press Vis mer

- Tenker på puppeoperasjon etter ammingen

Vakre Gwyneth Paltrow skyr alt som heter botox og silikon, men nå har hun kommet på andre tanker.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Country Strong»-skuespiller Gwyneth Paltrow (38) er opptatt av å fronte en sunn livsstil med mye trening og spesielle detox-kurer.  

Den svært veltrente tobarnsmoren, som har barna Apple (7) og Moses (5) sammen med Coldplay-vokalist Chris Martin (34), er ikke overraskende motstander av stoffer som botox og silikon også.

- Jeg nekter fortsatt å bruke silikon, botox eller andre slike triks som folk bruker ut fra ren forfengelighet, sier hun til tyske Ok! Magazine ifølge DailyMail.
 
Men 38-åringen innrømmer at hun likevel ikke er helt fremmed for tanken på å legge seg under kniven. Og årsaken? To runder med amming!
 
- Altså, en brystkorreksjon etter å ha ammet... Hvorfor ikke? For det finnes vel ingen annen måte å få tilbake puppenes opprinnelige fasong på? påpeker skjønnheten i intervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Denne kroppen ble 45 år i helgen!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer