Håndball-EM 2018:

- Tenker på pappa når jeg synger nasjonalsangen

Lørdag går startskuddet for årets mesterskap.

KLAR FOR MESTERSKAP: Veronica Kristiansen har over mange år betydd mye for Norges håndballprestasjoner. Nå er hun klar for EM. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR MESTERSKAP: Veronica Kristiansen har over mange år betydd mye for Norges håndballprestasjoner. Nå er hun klar for EM. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For flere nordmenn har det blitt en tradisjon å følge de norske håndballjentene i mesterskap opp mot jul, og endelig er tiden her. Lørdag er det avkast for de norske jentene, som møter Tyskland i åpningskampen.

Se og Hør tok nylig en prat med noen av spillerne før avreise, hvor blant andre Veronica Kristian (28) ga uttrykk for stor spenning. Likevel innrømmet 28-åringen at hun så frem til litt kvalitetstid med familien før det hele var i gang.

- Er alltid der for meg

At familien betyr mye for stjernespilleren, har hun vært åpen om tidligere. Da Veronica bare var ni år gammel, døde moren av kreft. Siden den gang har faren vært en av de viktigste støttespillerne for 28-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer