- Tenker på ham hver dag

TV 2s Thea Olsen forbereder seg på sin første jul uten sin avdøde NRK-pappa.

SPESIELL JUL: TV 2s Thea Olsen er forberedt på at den første julen uten faren vil bli svært spesiell. - Det kommer sikkert noen tårer, men det blir mye latter også, sier Olsen til Dagbladet. Foto: Norway Cup
SPESIELL JUL: TV 2s Thea Olsen er forberedt på at den første julen uten faren vil bli svært spesiell. - Det kommer sikkert noen tårer, men det blir mye latter også, sier Olsen til Dagbladet. Foto: Norway Cup Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mange TV-seere reagerte med stor sorg, da den populære NRK-journalisten og programlederen Knut Olsen gikk bort på grunn av en kreftsykdom i januar.

For Olsens datter Thea (24), som nå gjør karriere i TV 2 Sporten, er sorgen etter faren fortsatt stor.

– Det har vært et tøft år, det vanskeligste jeg noen gang har hatt. Det har vært mange tunge stunder, men også mange gode. Det har vært fint fokusere på jobben.

- Ofte når jeg leser headlines, tenker jeg på pappa. De korte nyhetsmeldingene minner om måten han snakket til oss på. Han var så konkret, engasjert og full av kjærlighet, sier Thea til Dagbladet.

Hun tror den første julen uten faren, som hun skal feire med 13 andre hos morfaren i Tromsø, blir spesiell.

- – Det blir nok en annerledes jul, men jeg tror den blir fin. Jeg gleder meg til jul, og samholdet i familien har holdt oss oppe. Jeg tror det er viktig å fokusere på å komme seg videre. Det var pappas ønske også. Jeg tenker på ham hver dag. Det kommer sikkert noen tårer, men det blir mye latter også, sier Olsen til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV 2-Thea ble sjekket opp av gift par

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer