ALT ER LOV I GAMBLING OG KJÆRLIGHET: Spillselskapet Comeon.com åpner nå for veddemål på «Jakten»-bøndene Øyvind Leine Thune, Ane Furusæter, Thor Gunnar Tangen og Lars Tomas Sletten Kapelruds kjærlighetsliv. Programleder er Marthe Sveberg (nr. to f.h). Foto: Espen Solli / TV 2
ALT ER LOV I GAMBLING OG KJÆRLIGHET: Spillselskapet Comeon.com åpner nå for veddemål på «Jakten»-bøndene Øyvind Leine Thune, Ane Furusæter, Thor Gunnar Tangen og Lars Tomas Sletten Kapelruds kjærlighetsliv. Programleder er Marthe Sveberg (nr. to f.h). Foto: Espen Solli / TV 2Vis mer

- Tenker på en spesiell jente

«Jakten på kjærligheten»- Øyvind sier de to utveksler meldinger flere ganger om dagen.

SEOGHØR.NO: Øyvind Leine Thune (29) er en av bøndene som leter etter drømmepartneren i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten».

Men i et intervju med VG mandag, hinter Øyvind om at han nå kan ha funnet en mulig kjæreste.

På spørsmål om hvem han tenker mest på i lunsjpausen, svare han:

- Da tenker jeg på en spesiell jente, og så tenker jeg på hvordan jeg skal planlegge resten av dagen.

- Hvem melder du mest med i løpet av dagen?

- Det er den samme jenta som jeg tenker på i lunsjen, sier han til avisen.

Til Seoghør.no har han tidligere sagt at han flere ganger måtte skjule følelsene sine under innspillingen av «Jakten på kjærligheten».

- He he, jeg er ingen player - men var veldig opptatt av at frierne følte seg vel. Jeg ønsket også at alle skulle føle at de fikk oppmerksomheten min. Det var viktig for meg å vise at jeg er en stødig kar som de kan stole på, sier han.

LES OGSÅ: Jakten-Øyvind måtte skjule følelsene