«Farmen kjendis»-Aslak:

- Tenker ofte: «Hva er galt nå?»

Aslak Maurstad mener TV-innspillingen var verre å takle for kjæresten enn ham selv.

LYKKELIG PAR: Martine Hattestad Kveli var glad for å få kjæresten Aslak Maurstad hjem fra innspilling. Foto: Privat
LYKKELIG PAR: Martine Hattestad Kveli var glad for å få kjæresten Aslak Maurstad hjem fra innspilling. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Søndag var det skuespiller Aslak Maurstads (30) tur til å forlate «Farmen kjendis», etter at han tapte tvekampen i øksekast mot kleskonge Ørnulf Høyer (66). Til Se og Hør avslørte Maurstad at han etterpå forsøkte å overlevere en hemmelig lapp til storbonde Ingrid Vik Lysne (31).

Overrasket på middag

Da han omsider var hjemme igjen i Oslo dro han rett hjem til kjæresten sin, Martine Hattestad Kveli (26).

- Hun var ikke hjemme, det var kun to venner av henne der. Så jeg fikk dem til å ringe henne og spørre om de skulle møte henne på restauranten Dinner samme kveld. Hun visste ikke at jeg skulle komme, så da fikk hun seg en overraskelse, sier han til Se og Hør.

TØFF KAMP: Aslak Maurstad måtte se seg slått av Ørnulf Høyer i søndagens tvekamp i «Farmen kjendis». Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
TØFF KAMP: Aslak Maurstad måtte se seg slått av Ørnulf Høyer i søndagens tvekamp i «Farmen kjendis». Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer

Det ble et gledelig gjensyn, bedyrer han.

- Ja, det var veldig hyggelig! Innspillingsperioden var egentlig verre for henne, for meg ble «Farmen kjendis» bare så altoppslukende. Jeg var jo som død for henne, for det var ingen kontakt, ingen info eller noe som helst, forteller 30-åringen med et smil.

«FARMEN KJENDIS»: Aslak Maurstad forteller at det tok på å være med i programmet. Video: TV 2 - «Farmen kjendis», Nora Skavhaug. Vis mer

- «Hva er galt nå»?

Skuespilleren legger ikke skjul på at han rådførte seg med kjæresten før han i det hele tatt bestemte seg for å reise inn på «Farmen kjendis».

- Hun var med på avgjørelsen. Om hun hadde sagt at hun overhodet ikke holdt ut at jeg skulle reise, at jeg måtte velge mellom henne og «Farmen kjendis» - da hadde jeg blitt hjemme. Ha ha.

HJEMMEKOS: Aslak og Martine nyter omsider tiden med hverandre igjen. Foto: Privat
HJEMMEKOS: Aslak og Martine nyter omsider tiden med hverandre igjen. Foto: Privat Vis mer

Maurstad og Kveli møttes for tre år siden på sjekkeappen Tinder. Kveli, som ble adoptert fra Kina som liten, er selv skuespiller - og gamer.

Og verden er sannelig liten: Etter at de to ble kjent, kom det frem at «Farmen kjendis»-deltakerens mor, Mari Maurstad, har kjent kjærestens far i mange år.

LAKSERENDE: Aurora Gude røper at hun bæsjet på seg «Farmen kjendis». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

- De laget en forestilling sammen for 13 år siden. Så Martine møtte faktisk min mor da hun var liten. Men det hjalp ikke på koblingen mellom oss i det hele tatt, vi var helt fremmede for hverandre da vi møttes, forklarer skuespilleren, som legger til at paret har hatt det veldig fint sammen fra første sekund.

- Vi har hatt det så bra at jeg ofte tenker: «Hva er galt nå»? Det er helt merkelig. Jeg er veldig fornøyd med henne, og håper jeg aldri trenger sjekke opp en jente igjen i mitt liv, sier han og ler overfor Se og Hør.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

LES OGSÅ: Ukjent «Farmen»-kobling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer