LAGT SYKDOMMEN BAK SEG: Karoline Krüger stod frem i Bergens Tidende og avslørte kreftsykdom. Nå er hun frisk, og tenker ikke så mye på det lenger. Foto: Stella Pictures
LAGT SYKDOMMEN BAK SEG: Karoline Krüger stod frem i Bergens Tidende og avslørte kreftsykdom. Nå er hun frisk, og tenker ikke så mye på det lenger. Foto: Stella PicturesVis mer

- Tenker lite på kreftsykdommen nå

Men Karoline Krüger sier hun har lært seg at tiden er kort.

SEOGHØR.NO: Nylig stod superstjernen Angelina Jolie (37) frem i New York Times og avslørte at hun hadde fjernet brystene fordi legene hadde funnet et kreftgen i kroppen hennes.

Et drøyt år tidligere gjorde den norske artisten Karoline Krüger (43) noe lignende: Hun avslørte i Bergens Tidende hvordan hun opplevde sin egen kreftsykdom, som hun hadde holdt hemmelig.

- Har man en sykdom som kreft, så kommer det ut, det skal komme ut en gang, og da er det goft å ta tyren ved hornene selv. Ved å bruke sine egne ord, kan man gjøre noe fint ut av det som peker mot det universelle ved å være menneske, sier Krüger til VG.

Nå er artisten helt frisk, og sier hun ikke tenker mye på sykdommen lenger.

- Jeg tenker i grunnen lite på det nå. Det er en tid for alt. Og tiden er kort, det har jeg lært meg. Det betyr blant annet at jeg velger å gjøre det som virkelig betyr noe for meg. Nå har jeg det veldig fint, og har som ambisjon å jobbe med dyktige og blide folk.

LES OGSÅ: - Sykdomsperioden var brutal