- Tenker ikke så mye på aldersforskjellen

Stellan Skarsgård (62) lever lykkelige dager med kona Megan (37).

NYTT LIV: Stellan Skarsgård har vært gift med Megan i omtrent fem år, og når familien ikke er ute i verden på filminnspilling skifter han bleier og passer på parets to små sønner. Fra sitt forrige ekteskap har filmstjernen seks voksne barn. Foto: Stella Pictures
NYTT LIV: Stellan Skarsgård har vært gift med Megan i omtrent fem år, og når familien ikke er ute i verden på filminnspilling skifter han bleier og passer på parets to små sønner. Fra sitt forrige ekteskap har filmstjernen seks voksne barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Den svenske Hollywood-stjernen Stellan Skarsgård (62) er straks aktuell i den norske actionkomedien «Kraftidioten», der han har hovedrollen.

I filmen spiller han en brøytebilsjåfør som vil hevne sin sønns død, men i privatlivet er det heldigvis hverdagslykke som ser ut til å råde.

I et intervju med VG Helg forteller «Thor»-stjernen om hvor godt han trives med å være ektemann og småbarnsfar - for annen gang. I fem år han han vært gift med 25 år yngre Megan Everett Skarsgård (37) - et forhold som har gitt ham barna Ossian (4) og Kolbjörn (1,5).

- Jeg syns hun er et fantastisk menneske. Vi har et veldig bra liv sammen, forteller Skarsgård i portrettintervjuet.

SUKSESSRIK: 62-åringen har spilt mot Hollywood-stjerner som blant andre Kirsten Dunst, i Lars von Trier-filmen «Melancholia» fra 2011. Foto: STELLA PICTURES
SUKSESSRIK: 62-åringen har spilt mot Hollywood-stjerner som blant andre Kirsten Dunst, i Lars von Trier-filmen «Melancholia» fra 2011. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

At «Nymphomaniac»-skuespilleren føler seg yngre av å være gift med en kvinne på alder med hans eldste sønn, «True Blood»-stjernen Alexander Skarsgård (37), vil han derimot ikke bekrefte.

- Ærlig talt så tenker jeg ikke så mye på aldersforskjellen. Vi har så mange felles interesser, så det funker bra, understreker han overfor VG Helg.

Mens dét å være småbarnsfar når man har bikket 60, er han sikrere på at er en fordel.

- Det er så mye småskit man ikke trenger å bry seg om lenger. Jeg er mindre selvopptatt. Og jeg skrek mer til barna før. Nå klarer jeg å oppnå samme resultat med mindre skrik, erkjenner filmstjernen.

Stellan Skarsgård var gift med legen My Skarsgård fra 1975 til 2007. De har seks barn sammen.

«Kraftidioten» har norsk kinopremiere 21. februar.

LES OGSÅ: - Jeg ville aldri bli skuespiller