Isabella Löwengrip om kjæresten:

- Tenker ikke på alderen

Den svenske bloggeren uttaler seg omsider om aldersforskjellen på 23 år mellom henne og kjæresten.

LYKKELIG FORELSKET: Paul Sandvik og Isabella Löwengrip traff hverandre for cirka ett år sida. Etterpå har de ikke sett seg tilbake. Foto: isabellalowengrip / Instagram
LYKKELIG FORELSKET: Paul Sandvik og Isabella Löwengrip traff hverandre for cirka ett år sida. Etterpå har de ikke sett seg tilbake. Foto: isabellalowengrip / Instagram Vis mer
Publisert

Isabella Löwengrip (30), én av Sveriges mest kjente bloggere og entreprenører, har helt siden hun var tenåring delt flittig av privatlivet sitt, - også kjærlighetslivet.

I juni i fjor avslørte 30-åringen at hun på ny har funnet kjærligheten. Men hvem Löwengrips utkårede var kom ikke frem før måneden etter. Da ble det nemlig kjent at det var den 53 år gamle kunstneren og undervannsfotografen Paul Sandvik som hadde kapret bloggerens hjerte.

TAR ALT: Den kreftsyke influenseren bestemte seg denne uka for å fjerne alt håret. - Jeg trodde det skulle være vanskelig, skriver hun på Instagram. Video: Instagram / @elin.kjos Vis mer

- Tenker ikke på alder

Nå har hun vært sammen med Sandvik, som er så og si nøyaktig 23 år eldre, i et drøyt år. Og i en spørsmålsrunde på sin egen Instagram forteller nå Löwengrip hvilke tanker hun gjør seg om det store aldersspennet mellom dem.

Det skriver Expressen.

«Paul er 23 år eldre enn meg, men det merkes bare når det kommer til musikk. Alle bandene han hører på kjenner jeg jo igjen, men det er bare fordi pappa spilte de låtene. Paul er like gammel som pappa. Men jeg tenker ikke på alderen i det hele tatt, for kjærligheten har ingen alder», skriver hun.

Betaler annenhver gang

Denne sommeren har 30-åringen flittig oppdatert sine følgere ved å legge ut feriebilder fra diverse utflukter paret har gjort. Blant annet har de seilet rundt mellom øyer i Hellas. De har også unnet seg litt luksus i Italia.

PROFILERT: Isabella Löwengrip er en av Sveriges mest kjente bloggere og entreprenører. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB
PROFILERT: Isabella Löwengrip er en av Sveriges mest kjente bloggere og entreprenører. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB Vis mer

En følger undrer seg over hvordan Isabella Löwengrip «håndterer det økonomiske når de reiser så mye som de gjør».

«Jeg og Paul betaler cirka annenhver gang. Det jevner seg alltid ut», lyder svaret fra den svenske bloggeren.

På spørsmål om hvor raskt de flyttet sammen etter at de traff hverandre svarer hun følgende:

«Fire dager. Etter det har Paul aldri sovet hjemme hos seg selv».

- Ett steg av gangen

Det var i begynnelsen av juli i fjor at Löwengrip viste fram sin nye kjæreste på Instagram. Det gjorde hun ved å legge ut et bilde av de to der de kysset.

Når livet plutselig blir snudd på hodet og man treffer sin store kjærlighet, skrev den nyforelskede influenseren til bildet den gang.

Paret traff hverandre rett for sommeren samme år, men allerede da hadde de store planer på gang. Det fortalte de tidlig til den svenske avisa Expressen.

- Vi tenker jo stort, men samtidig får vi ta ett steg av gangen. Vi får se, men vi er ganske rake med det meste, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Isabella Löwengrip i hardt vær igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer