«Stjernekamp»-finale:

- Tenker at jeg ikke er god nok

Sandra Lyng har hatt noen humper på veien i årets «Stjernekamp». Lørdag kveld skal hun i ilden for siste gang.

STJERNEFINALE: Finalistene Sandra Lyng og Knut Marius Djupvik forteller hvor mye akkurat de ønsker å vinne årets utgave av «Stjernekamp». Video: Christian Roth Christensen Reporter: Emma Eriksson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Lørdag er det duket for nok en finale i det populære NRK-programmet «Stjernekamp». Vinnertittelen står mellom de jevnaldrende artistene Sandra Lyng (33) og Knut Marius Djupvik (32), og forventningene er skyhøye.

Sistnevnte ble kjent for Norges befolkning etter at han vant sangkonkurransen «The voice» i 2013, og har denne høsten imponert tv-seere og dommere med ville vokalprestasjoner og pondus på scenen.

Sandra Lyng ble på sin side stjerne over natten som 16-åring i 2004, da hun dukket opp i «Idol»-sirkuset. 33-åringen har mer eller mindre vært i rampelyset siden den gang, og har seinere også gjort seg bemerket som influenser og barnebokforfatter.

Stemningen var både spent og livlig da Se og Hør møtte finalistene i «Stjernekamp»-studioet denne uken - med lydprøver, kostymeprøving og alt som hører med før en finalesending.

- Veldig, veldig nervøs

Både Lyng og Djupvik forteller om nerver i sving, selv om de begge er enige om at de etter beste evne skal forsøke å beholde roen.

- Den eneste forventningen jeg har er til meg selv, og at jeg skal klare å levere bra. Jeg vil levere så nært maks som mulig, sier Djupvik, som satser på at finalen blir et forrykende show.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer