- Tenk deg å ha mensen under «71 grader nord»

Linni Meister ble svært personlig under opptakene.

SEOGHØR.NO: Blogger og realitykjendis Linni Meister (27) er tilbake på skjermen til våren, men denne gangen får hun bryne seg på virkelig store utfordringer i TvNorge-serien «71 grader nord».

I programmet får vi se en sporty og sterk Linni, som viser nye sider av seg selv.

- Dere får se meg slik jeg egentlig er. Jeg var veldig skeptisk til serien på forhånd for jeg har hørt at det er enda tøffere enn det ser ut. I tillegg veide tursekken halvparten av meg, men jeg elsker å utfordre meg selv og tenkte at man bare lever bare én gang, sier Linni til Seoghør.no.

UT PÅ TUR: Linni Meister er en av dem som kjemper om å bli Norges tøffeste kjendis i «71 grader nord». 
 Foto: FameFlynet Norway
UT PÅ TUR: Linni Meister er en av dem som kjemper om å bli Norges tøffeste kjendis i «71 grader nord». Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Og selv om Meister fikk teste seg selv, var det én ting som bød på utfordringer under opptak.

- Lever som sauer

- Du har ikke noe do og lever som sauene. Vi gjorde fra oss ute og da kan du tenke deg hvordan det er å ha «uken», forteller Linni.

Linni trodde ikke utbruddet der hun klager over mensen skulle sendes på TV.

- Jeg ble godt kjent med de som var bak kameraet. Jeg tror vi sa «herregud, tenk å få mensen på 71 grader nord». Og selvfølgelig tok de med det! Det er helt naturlig da, selv om det kanskje ikke er så deilig at jeg deler det med alle.

Til våren er Linni trippel-aktuell på TvNorge. I tillegg til den tøffe turen med Tom Stiansen og resten av stjernelaget skal Linni for andre gang lage mat i «4-stjerners middag». Hun har også en gjesterolle i Thomas Giertsens humorserie «Helt Perfekt».

Den nye kjendisutgaven av «71 grader nord» har premiere på TvNorge til våren.

LES OGSÅ: Gikk opp i vekt etter «71 grader nord»