- Tenk å se så bra ut etter 20 iskrem!

Skuespilleren så heit ut på påskeferie i Barbados...

FORNØYD: Rachel Bilson så virkelig ut til å nyte strandlivet i Barbados sammen med familie og kjære i påsken - blant andre skuespillerkjæresten Hayden Christensen.  Foto: All Over Press
FORNØYD: Rachel Bilson så virkelig ut til å nyte strandlivet i Barbados sammen med familie og kjære i påsken - blant andre skuespillerkjæresten Hayden Christensen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «The O.C.»-stjernen Rachel Bilson (29) har nok å henge fingrene i om dagen.

Skjønnheten har både rukket den røde løperen i New York, svippet innom flyplassen i Los Angeles og nytt strandlivet sammen med kjæresten Hayden Christensen (30) i Barbados i løpet av påsken. På stranden viste 29-åringen også frem sin svært slanke figur og veltrente mage - en kropp mange kan misunne henne.

Og Bilsons figur virker nok ekstra misunnelsesverdig med tanke på at hun nylig spilte inn en filmserie sammen med moteguru Karl Lagerfelt (77) for iskremmerket Magnum. Skuespilleren innrømmer nemlig at hun ikke klarte å holde seg unna den deilige iskremen under innspillingen, og at hun faktisk fortærte over 20 is!

- Jeg spiste masse iskrem, det skal jeg ikke lyve om. Den er innmari god, så det var ingen vanskelig jobb, fortalte Bilson til Celebuzz på isfilm-premieren under Tribeca filmfestival i New York forrige uke.

Skuespilleren skal spesielt ha lagt sin elsk på varianten med sjokolade og mandler, på grunn av iskremens kombinasjon av søtt og salt. Nettstedet er åpenbart imponert over at den motebevisste stjernen likevel klarer å se såpass smekker ut i bikini.

«Hvis bare resten av oss kunne sluke nesten to dusin iskremer og fortsatt se bra ut i bikini», skriver Celebuzz hjertesukkende.

Kanskje «iskremdietten» faktisk kunne vært noe å prøve ut? 17. mai nærmer seg jo med stormskritt...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Barnestjerne kaster klærne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer