STOLTE FORELDRE: Markus Foss og Tone Damli ble mandag kveld foreldre til en liten jente. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
STOLTE FORELDRE: Markus Foss og Tone Damli ble mandag kveld foreldre til en liten jente. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

- Tenk å elske et menneske så umiddelbart og så intenst

Tone delte det første bildet av datteren på sosiale medier.

SEOGHØR.NO: Mandag kom den gledelige nyheten om at sanger og Idol-dommer Tone Damli (26) er blitt mor til en liten jente.

Seoghør.no kunne avsløre at Damli hadde blitt lagt inn på sykehus mandag, og senere på kvelden ble det bekreftet at Damli og Markus Foss (31) har blitt foreldre.

Onsdag morgen la Tone ut denne meldingen på instagram:

«18:46 den 28.april blei Markus og meg foreldre til ei fantastisk, velskapt lita jente. 3340 gram og 50 cm lang. Vi e så stolte og lykkelige, nyte kvart eit sekund. Tenk å elske eit menneske så umiddelbart og så intenst. -Takk for alle helsinga.»

Foss og Damli ble sammen sommeren 2013, og nyheten om graviditeten kom i november. Og mandag kom altså bekreftelsen.

«Tone Damli Aaberge og Markus Foss har i dag blitt stolte foreldre til en liten prinsesse som kom til verden i kveld, på Rikshospitalet i Oslo. Den lille jenta hadde hastverk og ble født 3 uker før termin. Fødselen var dog uproblematisk og alt står bra til med både mor og datter».

AVSLØRTE INNLEGGELSE: Det var Seoghør.no som var først ute med nyheten om at Tone var innlagt på fødeavdelingen mandag. Foto: FameFlynet Norway
AVSLØRTE INNLEGGELSE: Det var Seoghør.no som var først ute med nyheten om at Tone var innlagt på fødeavdelingen mandag. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Tidligere samme måneden var første gang Tone og Markus viste seg sammen under et offentlig arrangement. Det var på Se og Hørs kjendisgalla.

Tone slo igjennom i 2005, da hun kom på 2.plass i «Idol», mens Markus Foss er tidligere rallyfører i Norgestoppen og en ivrig fallskjermhopper.

LES OGSÅ: Tone Damli og Markus Foss ble foreldre