Tenåringsstjernen venter tvillinger for andre gang

Nå drømmer Leah Messer om sitt eget realityshow.

VENTER BARN: Leah Messer er mor til tvillingjentene Alianna og Aleeah, og nå skal hun være gravid med tvillinger igjen. Foto: All Over Press
VENTER BARN: Leah Messer er mor til tvillingjentene Alianna og Aleeah, og nå skal hun være gravid med tvillinger igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: MTV-stjernen Leah Messer (19) ble berømt over natten da hun lot TV-seere få et innblikk i hennes hverdag som mor til tvillingene Alianna og Aleeah i TV-serien «Teen Mom».

Den unge moren innrømmet hvor tøft det til tider kunne være å passe på de to små jentene og fortsette på skolen. Nå melder ukebladet InTouch at 19-åringen skal være gravid igjen – med tvillinger!

- Hun fikk vite det i forrige uke og er overlykkelig, sier en kilde til bladet.

Messer studerer for tiden til å bli sykepleier, men håper familieforøkelsen kan gjøre at hun får sitt eget realityshow.

- Hun håper barna kan hjelpe henne å få et spin-off-program, sier kilden.

19-åringen  har tvillingdøtrene sammen med eks-mannen Corey Simms. De to giftet seg på realityprogrammet, men skilte lag seks måneder senere. Det er Messers nye kjæreste Jeremy Calvert som nå blir far og paret skal også ha planer om å gifte seg.

- Vi har så god kjemi og vurderer å forlove oss, skriver Messer på Twitter.
  


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: MTV-stjernene gifter seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer