Tenåringsstjernen lot BH-en bli hjemme

Miley Cyrus overlot ikke mye være igjen til fantasien på Billboard MSIDEPUPPusic Awards.

«SIDEPUPP»: Miley viste veldig mye kløft da hun ankom Billboard Music Awards i Las Vegas søndag.  Foto: All Over Press
«SIDEPUPP»: Miley viste veldig mye kløft da hun ankom Billboard Music Awards i Las Vegas søndag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (19) ble kjent som Hanna Montana i 2006. TV-serien var laget for barn og ble sendt på Disney Channel. Men antrekket hennes på Billboard Music Awards i går ville neppe blitt godkjent som barnevennlig.

En kort, løstsittende dobbeltspent drakt fra Jean Paul Gaultier var alt som dekket hennes tilsynelatende nakne kropp under. Hun valgte å droppe BH-en og viste kløft med åpning nesten helt ned til navlen. Alt som dekket brystene var slagene på jakken.

Miley er aktuell på norske kinoer i den romantiske komedien «LOL» mot blant andre Demi Moore (49), som har premiere neste måned. I går delte hun ut prisen for beste nykommer til rapperen Wiz Khalifa.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Miley Cyrus: - Jeg er et dophue

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer