Tenåringsstjerne banket opp på gaten

- Hun er livredd for å forlate sitt eget hjem.

TVILLINGMAMMA: Leah Messer har blitt et kjent navn gjennom MTV-serien «Teen Mom» etter at hun lot TV-seere få et innblikk i hennes hverdag som mor til tvillingene Alianna og Aleeah. Foto: All Over Press
TVILLINGMAMMA: Leah Messer har blitt et kjent navn gjennom MTV-serien «Teen Mom» etter at hun lot TV-seere få et innblikk i hennes hverdag som mor til tvillingene Alianna og Aleeah. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Problemene tårner seg opp for «Teen Mom»-stjernen Leah Messer (19). Etter at hun i januar strålte fordi hun var gravid nok en gang, har det kommet nedtur på nedtur.

Først spontanaborterte hun, noe som var tungt for både Messer og forloveden Jeremy Calvert. Forholdet har den siste tiden slått store sprekker.

Nå hevder Messer at hun også har blitt banket opp på gata. TV-kjendisen skal nylig ha blitt overfalt av tre kvinner i West Virginia.

- De ropte: «Se, der er hun bitchen fra Teen Mom», sier en kilde til InTouch.

Bladet skriver at Messer ble banket gul og blå. Både ansiktet og brystet fikk skader.

- Leah er livredd for å forlate sitt eget hjem nå. Det er så mange som misliker henne.

«Teen Mom» sendes på MTV i Norge.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tenåringsstjernen venter tvillinger for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer