Tony Baker:

Tenåringer siktet for drap etter bilulykke

Komiker og skuespiller Tony Baker mistet sin 21 år gamle sønn i sommer. Nå har politiet siktet to i saken.

DØDE: Cerain Baker sammen med faren Tony Baker. Foto: Skjermdump/Instagram
DØDE: Cerain Baker sammen med faren Tony Baker. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

I starten av august mistet Cerain Baker (21), Jaiden Johnson (20) og Natalee Moghaddam (19) livet i en bilulykke.

Førstnevnte er sønnen til komiker og skuespiller Tony Baker (44), blant annet kjent fra den Oscar-vinnende filmen «Whiplash».

De tre, samt en fjerde ikke-navngitt person, ble kastet ut av en Volkswagen da bilen ble truffet av to andre biler, som tilsynelatende var midt i et gaterace.

Siktet

Den fjerde personen ble lagt inn på sykehus med alvorlige skader. De drepte var ikke en del av kappløpet, som fant sted i Burbank, California.

Bilulykken var av det svært brutale slaget, og to av bilene tok blant annet fyr etter sammenstøtet. Ifølge en pressemelding fra politiet i Burbank ble to mistenkte arrestert for hendelsen. En av de to, en 19 år gammel mann, er siktet for tre tilfeller av drap og et tilfelle av uforsvarlig kjøring.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Han har erklært seg ikke skyldig, ifølge People.

En 17 år gammel gutt er satt i ungdomsvaretekt under de samme siktelsene, men vil bli vurdert av en ungdomsrett. Saken er fortsatt under etterforskning, og politiet ber publikum om tips i saken.

- Jeg er ødelagt

Jazel Morinia, Cerains kusine, er blant dem som minnes 21-åringen i sosiale medier.

«Hjertet mitt er knust og jeg er ødelagt, Cerain. Jeg er i fornektelse. Du fortjente så mye mer enn dette livet ga deg. Jeg ville gjort hva som helst for å få deg tilbake. Jeg ville gjort hva som helst for å se deg én gang til eller bare høre deg prate igjen», skriver hun.

Cerains far, Tony Barker, har sagt følgende i kjølvannet av ulykken:

- Det føles ikke som det er ekte. Vi får bølger av sorg. Vi gråter ukontrollert, før det er tilbake til vanlige samtaler.

Han har også delt flere bilder og minneord til sønnen på Instagram etter ulykken.

Underskriftskampanje

I etterkant av dødsfallene har det blitt startet en underskriftskampanje for å stoppe ulovlige gaterace i Burbank.

«Selv om ulykken fortsatt etterforskes er det mange naboer og bebore som har delt sine bekymringer og klager om den lange historien til illegale gaterace i området. Mange sier at dette har vært et problem i samfunnet i over et tiår. Langtidsbeboere er misfornøyd med manglende resultater av klagene deres. Det har vært uttalige hendelser gjennom åra, men ingen av denne størrelsen», skriver initiativtaker Karla Mendez.

I skrivende stund har kampanjen fått i underkant av 110 000 underskrifter.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

LES OGSÅ: Sofia (32) falt i døden etter selfie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer