HVA SKJER MED KIM: Beboerne på "Himmelblå"-øya nedringes av fans som lurer på hva som skjer med karakteren Kim - som spilles av Edvard Schulteiss. Foto: Seher.no/Per Ervland
HVA SKJER MED KIM: Beboerne på "Himmelblå"-øya nedringes av fans som lurer på hva som skjer med karakteren Kim - som spilles av Edvard Schulteiss. Foto: Seher.no/Per ErvlandVis mer

Telefonstorm på Ylvingen

- Dette har tatt helt av

SEHER.NO: Fans av NRK-serien "Himmelblå" klarer ikke å vente på neste sesong for å finne ut hva som skjer med karakteren Kim - som spilles av Edvard Schulteiss.

Seere fra hele landet ringer nå ned de fastboende på øya Ylvingen - hvor innspillingen av den tredje sesongen nå er i gang - for å finne ut hva som skjer med den populære figuren.

- Dette har tatt helt av. Enkelte lever seg tydeligvis sånn inn i serien at de ikke ser forskjell på film og virkelighet. Jeg kommer uansett ikke til å avsløre noen hemmeligheter. Men ryktene går. Jeg har hørt at Kim allerede er observert i Brønnøysund, sier Ylvingen-bonde Rigbjørn Hansen (64) til VG.

Spekulasjonene har rast etter at Kims båt ble funnet drivende tom i forrige sesongs siste episode.

NRK har tidligere bekreftet at Edvard Schulteiss skal spille inn nye episoder, men vil ikke avsløre om dette dreier seg om nye scener, eller et tilbakeblikk.

Likevel strømmer telefonene på fra nysgjerrige fans, og det er ikke bare de fastboende som blir oppringt med spørsmål om Kim.

- Mange spør om han står på gjestelisten, om det er bestilt rom til ham eller om vi har sett Kim i byen, sier resepsjonist Miriam Hansen ved Thon Hotell Brønnøysund til VG.


Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kim klar for nye episoder