I HARDT VÆR: Det skal ikke ha vært populært å sette en naken Jomfru Maria på fronten av mexicanske Playboy. Foto: UPI
I HARDT VÆR: Det skal ikke ha vært populært å sette en naken Jomfru Maria på fronten av mexicanske Playboy. Foto: UPIVis mer

Telefonstorm etter Jomfru Maria-cover

- Når det gjelder god smak, er bladet helt jomfruelig...

SEHER.NO: Magasinet Playboy skaper sterke reaksjoner ved å sette en naken jomfru Maria på coveret av den mexicanske desember-utgaven.

- Playboys sammenblanding av det hellige og det vanhellige er et spill som mange har forsøkt seg på før. Men å utnytte den katolske kirke og fornærme den latinske befolkning på en gang er noe helt nytt. Desemberutgaven av Playboy viser nok en gang at når det gjelder god smak, er bladet helt jomfruelig, lyder det i en melding fra det katolske overhodet i Mexico.

Kjendisnettstedet TMZ.com skriver på sine sider at bladet er nedringt av rasende katolikker, som krever en unnskyldning etter bildet av den argentinske modellen Maria Florencia Onori..

Desemberutgaven kom ut dagen før en tradisjonell helligdag til ære for jomfru Maria, noe som ikke skal ha gjort saken bedre.

Mandag sendte Playboy ut en unnskyldning.

- Det var ikke meningen at bildet skulle forestille jomfru Maria, men det skulle skape en renessansefølelse, heter det i unnskyldningen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Derfor poserer hun naken