Telefonstorm etter Hellstrøm-tabbe

TV3 legger seg flate etter ribbe-kjeft fra seerne.

RIBBEROT: Mange TV3-seere hadde lyst på Eyvind Hellstrøms juleribbe, etter at han sammen med Jørn Hoel ledet programmet «Jul med Hellstrøm» søndag. Men på grunn av en tabbe hos TV-selskapet lå ikke oppskriften ute på kanalens nettsider som lovet Foto: TV3
RIBBEROT: Mange TV3-seere hadde lyst på Eyvind Hellstrøms juleribbe, etter at han sammen med Jørn Hoel ledet programmet «Jul med Hellstrøm» søndag. Men på grunn av en tabbe hos TV-selskapet lå ikke oppskriften ute på kanalens nettsider som lovet Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Eyvind Hellstrøm (61) har blitt en populær programleder gjennom sitt program «Hellstrøm rydder opp», men da mesterkokken søndag skulle lære folk å tilberede juleribbe i TV-programmet «Jul med Hellstrøm», gikk ikke alt etter planen.

En tabbe hos TV3 - som sender programmet - førte nemlig til at oppskriften på Hellstrøm-ribba ikke var lagt ut på kanalens nettsider, slik det ble lovet i programmet.

Det førte til press på TV-kanalens telefonlinjer.

- Vi fikk 40-50 henvendelser på mail og telefon fra seerne våre på Hellstrøms ribbeoppskrift. Dessverre så hadde vi ikke forutsett etterspørselen etter oppskriften og hadde derfor ikke oppskriften tilgjengelig på nett. Vi fikk lagt den ut i mandag på nettsidene våre, så nå kan alle lage juleribbe a là Hellstrøm igjen, sier Linda Glomlien i TV3 til Seher.no.

Programmet som ble sendt søndag er ett av to juleprogrammer med den populære mesterkokken, som TV3 sender i desember. I tillegg har Hellstrøm spilt inn to nye programmer med julemat på menyen, som vil bli sendt 9. og 16. desember.

Glomlien lover at kanalen da vil ha alle oppskriftene på plass i tide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  Her raser hun over Hellstrøm-kritikken