- Tekstmeldinger førte oss sammen

Nå ler skuespillerparet av alle som trodde forholdet deres var et stunt.

HOLDT KONTAKTEN GJENNOM TEKSTMELDINGER: Etter at Ashton Kutcher og Demi Moore fant tonen på samme fest, fortsatte de å holde kontakten gjennom teksmeldinger. Og ved å tekste frem og tilbake fikk de etterhvert bygget opp et forhold - også utenfor tekno Foto: All Over Press
HOLDT KONTAKTEN GJENNOM TEKSTMELDINGER: Etter at Ashton Kutcher og Demi Moore fant tonen på samme fest, fortsatte de å holde kontakten gjennom teksmeldinger. Og ved å tekste frem og tilbake fikk de etterhvert bygget opp et forhold - også utenfor tekno Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Både Ashton Kutcher (32) og Demi Moore (47) er aktive brukere av Twitter, og bruker det sosiale nettstedet til å dokumentere nesten hvert eneste aspekt av deres liv. Derfor kommer det ikke som en overraskelse at det var tekstmeldinger som førte stjerneparet sammen.

- Den første kvelden jeg møtte Ashton, hadde han ikke to ord å si til meg. Han hadde fokus på noen helt andre, sier avslører hun på morgenshowet «Live with Regis and Kelly».

Selv om han ikke viste henne noe oppmerksomhet da, førte skjebnen dem sammen da de endte opp på samme fest på et hotellrom et par uker senere. Det var da Moore innså at Ashton var en hun burde ta vare på.

- Jeg gikk ut av hotellrommet for å ringe til barna mine å si godnatt. Ashton må ha lyttet, for plutselig åpnet han døren og sa «Det er det vakreste jeg noensinne har hørt», og jeg tenkte «Oi, dette er en spesiell mann».

Etter å ha funnet tonen på samme fest, forsatte de å holde kontakten gjennom tekstmeldinger. Og ved å tekste frem og tilbake fikk de etter hvert bygget opp et forhold, også utenfor teknologiens verden.

Nå har paret vært sammen i syv år, og ifølge Demi har det vært helt fantastisk. Nå ler de godt av alle de som trodde forholdet deres var et stunt for å få publisitet.

Hun kunne også avsløre at hennes unge utseende i en alder av 47, kommer av mye sex - med sin 15 år yngre kjæreste. Noe som kan være nyttig på flere måter, da paret nå ønsker seg barn.

Demi har døtrene Rumer (21), Scout (18) og Tallulah (16) fra ekteskapet med Bruce Willis, og vil nå at ektemannen Ashton Kutcher skal få oppleve sitt første barn.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

LES OGSÅ: - Ashton og jeg vil ha barn