Adele skilles:

- Tekstet eksen i skjul før bruddet

Adeles ektemann skal ha kontaktet eksen sin før bruddet ble kjent.

<strong>SKILLES:</strong> Adele og Simon Konecki avslørte i april at de skal skilles. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Adele og Simon Konecki avslørte i april at de skal skilles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av april sjokkerte den britiske sangstjernen Adele (31) en hel verden da hun og ektemannen Simon Konecki (45) avslørte at de skulle gå hver til sitt etter syv år sammen.

I ettertid har det blitt kjent at skilsmissen kan koste «Hello»-sangeren dyrt, ettersom de ikke skal ha inngått særeie da de giftet seg for knappe tre år siden.

Kontaktet eksen

Adele og Simon, som er foreldre til sønnen Angelo (6), virket tilsynelatende svært lykkelige sammen helt til frem til nyheten om bruddet plutselig så dagens lys.

Men ifølge kilder nær stjernen skal problemer ha oppstått allerede i desember, da Simon skal ha tatt kontakt med ekskjæresten sin, stylisten Clary Collicutt, skriver den britiske tabloidavisen The Sun.

De to skal ha vært naboer under oppveksten, og skal ha sendt en rekke meldinger frem og tilbake til hverandre rundt juletider. Det skal også ha vært 45-åringen som opprettet kontakten med eksen.

- Clary ble sjokkert da hun fikk en melding av Simon som ønsket henne god jul, spesielt siden nyheten om at han og Adele hadde gjort det slutt ikke var kjent, men nå gir alt mening, sier kilden til avisen, og fortsetter:

- Han skrev til henne igjen da hun hadde bursdag i februar og ville treffes for en kaffe.

Ifølge kilden har ingen av partene foreløpig fortalt noen om de har truffet hverandre eller ikke.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Flytter hjem

- De har en lang historie. De var naboer og kjærester i flere år før Simon traff Adele. De hadde samme omgangskrets og hadde tilsynelatende et solid forhold. Clary forgudet ham og det kom som et sjokk på alle da de gjorde det slutt, forteller kilden videre.

Adele og eksmannen skal ha flyttet fra hverandre allerede for en liten stund siden, og sangfuglen skal nå være i Storbritannia. Ifølge The Sun har hun flyttet tilbake til sin rådyre leilighet i Battersea sammen med sønnen, hvor også hennes bestevenninne, forfatter Laura Dockrill, bor med sine to sønner.

- Adele og Laura bodde sammen på Brit School. De har barn på samme alder og gleder seg til å oppdra dem i lag og bo sammen igjen som før, hevder kilden.

Fremover skal artistens plan være å bo i den britiske hovedstaden, mens hun vil og vil reise til USA når hun skal jobbe med musikken.

- Hun har kjendisvenner i New York, men London er hjemmet hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

STRENG BESKJED: Adele sa klart ifra til en fan under en konsert i Italia. - Slutt å filme meg. Det er mange utenfor som gjerne ville vært her i stedet for deg, sier popstjerna. Video: Twitter/Madreeeh via Storyful Vis mer Vis mer

Kan tape formuen

Som en av Storbritannias mest suksessrike artister, skal Adeles formue ha vokst seg til svimlende 1,6 milliarder kroner, skrev Mirror nylig, og kunne samtidig avsløre at Adele og Simon angivelig ikke skal ha inngått særeie da de giftet seg. Det kan nå bety at skilsmissen kan komme til å koste Adele halve formuen, altså omtrent 800 millioner kroner.

Konecki, som blant annet er direktør i den veldedige organisasjonen Drop4Drop, som bidrar med rent drikkevann i utviklingsland, skal selv komme fra en velstående familie og ha en egen formue.

Som nevnt skrev Daily Mail i april at parets beslutning om å gå hver til sitt ble tatt allerede før jul. Men det skal likevel i lengre tid ha versert rykter om at forholdet hadde tatt slutt.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>LAV PROFIL:</strong> Adele og Simon holdt en svært lav profil i løpet av forholdet og ekteskapet. Her sammen i 2012. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Adele og Simon holdt en svært lav profil i løpet av forholdet og ekteskapet. Her sammen i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dukket opp alene

I februar kom Konecki til Brit Awards-utdelingen sammen med en venn. Selskapet hans, Life Water, var sponsorer for eventet, og hadde derfor sitt eget bord.

Adele, som har vært til stede på den gjeve prisutdelingen siden hun slo gjennom som artist, var derimot ikke å se under årets Brit Awards.

Denne kvelden skal det ha blitt hvisket om at forholdet mellom dem var over, men fordi Simon hadde vært i et strålende humør mente flere at det ikke kunne være sant, ifølge Daily Mail.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, het det i uttalelsen til nyhetsbyrået AP da bruddet ble kjent.

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer