GIFTER SEG: I den snart norgesaktuelle «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1» inngår rollefigurene til Kristen Stewart og Robert Pattinson ekteskap. Her er de to, som også er et par utenfor lerretet, avbildet i en scene fra filmen.  Foto: Stella  Pictures
GIFTER SEG: I den snart norgesaktuelle «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1» inngår rollefigurene til Kristen Stewart og Robert Pattinson ekteskap. Her er de to, som også er et par utenfor lerretet, avbildet i en scene fra filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Teknisk sett er vi gift

Robert Pattison avslører at bryllupsscene ble temmelig virkelighetsnær.

Publisert
SEHER.NO: «Twilight»-motspillerne Robert Pattison (25) og Kristen Stewart (21) er et par både på film og i privatlivet.

Men under innspillingen av den nyeste vampyrfilmen, «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1», tok paret forholdet noen syvmilssteg videre. I hvert fall til en viss grad.

Rollefigurene deres, Edward Cullen og Bella Swan gifter seg nemlig i den kommende filmen, og bryllupsscenene ble temmelig virkelighetsnære.

- Selve bryllupsscenen er morsom fordi vi brukte en ekte prest. Så teknisk sett er vi allerede gift, for han sa alle de tingene man pleier å si i en normal seremoni. Vi er ikke gift ifølge loven, men etter kirkens regler er vi faktisk gift regner jeg med, sier Pattison spøkefullt ifølge ContactMusic.

Kanskje det virkelighetstro film-giftermålet har gjort paret lystne på bryllup også utenfor filmsettet? Uansett kan du se turtelduene gi hverandre sitt «ja» på kino snart - «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1» har norsk kinopremiere den 18. november.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Fikk veer mens jeg ble intervjuet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer