- Teknisk sett er jeg fortsatt gift

Kim Kardashian snakker om forholdet til Kanye West

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (31) og rapperen Kanye West (35) har raskt etablert seg som et av kjendisverdens hotteste par.

Etter at Kim i april viste sin kjærlighet for Kanye ved å ta på seg ørepynt med hans initialer, blir de nå stadig fotografert sammen på konserter og klubber. «Gold digger»-sangeren har også blitt en del av Kardashians show «Keeping up with the Kardashians»

Men selv om paret stadig viser sin kjærlighet, er de ikke like glade i å snakke om forholdet, og er ofte tause når pressen stiller dem spørsmål. 

Talkshowdronning Barbara Walters ønsker tydelig et ordentlig svar fra Kim da hun intervjuet henne på programmet «The View». Hun spør om forholdet til Kanye og om Kim ønsker seg barn med ham. Kardashian prøver først å lure seg unna spørsmålet. 

- Teknisk sett er jeg fortsatt gift, sier Kim. 

- Kom igjen, sier Walters tydelig irritert. 

- I en perfekt verden finner man noen som er din perfekte match, forteller Kardashian.

- Er han det?

- Jeg tror det. Jeg håper dette forholdet vil vare, sier stjernen og rødmer.  

Kardashian er fortsatt gift med basketballstjernen Kris Humphries som hun giftet seg med i fjor. Forholdet tok derimot slutt etter 72 dager, og Kim gir seerne et innblikk i hvorfor kjærligheten tok slutt. 

- Jeg ønsket meg barn, men jeg forelsket meg så fort og ville ha det så desperat.  

Det ryktes at Kanye nå ønsker å fri til sin vakre kjæreste.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viser kjærligheten offentlig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer