Teipet brystene med gaffateip

Jenny Jenssen måtte holde fordelene på plass under dansesending.

SEOGHØR.NO: Lørdag var det tredje program av «Skal vi danse» og en av deltagerne, artist Jenny Jenssen (52), hadde tatt noen ekstra tiltak før sin quickstep.

Under dansetreningen skapte brystene problemer, og Jenny og dansepartner Glenn Jørgen Sandaker løste dette med å teipe fast brystene hennes med gaffateip!

- Jeg danser quickstep og det er mye hopping og sånt. Når man har store fordeler så er det ikke alltid en fordel. Derfor måtte vi teipe alle løse kroppsdeler inntil kroppen, sier Jenssen like for sending til Seoghør.no.

Se det morsomme klippet i videoen over!

TRYGGERE: Jenny Jenssen føler seg tryggere etter at hun teipet brystene. Her med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker.  Foto: TV 2
TRYGGERE: Jenny Jenssen føler seg tryggere etter at hun teipet brystene. Her med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Foto: TV 2 Vis mer

Tryggere med teip

Mange kjendiser bruker såkalt «brystteip» for å sikre at brystene ikke faller ut i utringede kjoler, men Jenny teipet dem av en helt annen grunn.

- Du får en helt annen balanse når du har pupper som slenger overalt. Med teip har jeg bedre balanse og jeg føler meg så mye tryggere. Gaffaen kan brukes til alt! sier Jenny og ler sin sprudlende latter.

Saken fortsetter under bildet.

KJEMPEGØY: Den profilerte artisten elsker hvert minutt av «Skal vi danse».  Foto: Espen Solli/TV 2
KJEMPEGØY: Den profilerte artisten elsker hvert minutt av «Skal vi danse». Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

De har likevel vært nøye med å ikke teipe for hardt, slik at hun kan puste ordentlig under den krevende dansen.

- Det går greit å puste, for de må forme det så det ser naturlig ut. Det er bare litt ekstra hold. Jeg har aldri funnet en sports-BH som har passet, og du skal ikke se bort i fra at jeg vil bruke teipen privat også. Gaffaen finnes i flere farger, så her kan jeg matche mye, spøker hun.

Teip eller ikke - Jenny gir alt og går for gull i dansekonkurransen.

- Læringskurven er superbratt, men når jeg først har takket ja gir jeg jernet. Den dagen jeg går ut, skal jeg vite at jeg har gitt 110 prosent!

LES OGSÅ: Jenny Jenssen giftet seg for fjerde gang med samme mann

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.