Teigen lagde sang til Kong Harald

- Plutselig hadde jeg en melodi klar, sier Jahn Teigen.

<strong>RIDDER-TEIGEN:</strong> Jahn Teigen ble nylig Ridder av 1. klasse. Det inspirerte ham til å lage en ny sang.  Foto: SCANPIX
RIDDER-TEIGEN: Jahn Teigen ble nylig Ridder av 1. klasse. Det inspirerte ham til å lage en ny sang. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jahn Teigen (61) fikk nylig fortjenesteorden Ridder av 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden, under en audiens hos Kong Harald på slottet. Begivenheten inspirerte den norske popstjernen til å lage en ny sang han ønsker å forære kongen, skriver Se og Hør.

- Jeg ble så fanget av stemningen rundt dette som skulle skje. Og plutselig hadde jeg en melodi klar. Den er i litt barokk-stil, kan man si, sier Teigen i en lengre reportasje i Se og Hør.


Mens han snakker med Se og Hør, kommer han også på en tittel.

- Velkommen! Det passer bra! Sier Teigen, som skal få ekskona Anita Skorgan (52) til å skrive ned notene. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg må dø for å ikke stå på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer