Tegnspråktabbe fra stjernene

Alt gikk ikke helt problemfritt i Paul McCartneys nye video.

<strong>TEGNSPRÅK:</strong> Stjernene bruker tegnspråk i musikkvideoen, noe som skaper problemer. Begge gjør ifølge den britiske foreningen for døve flere flaue feil. Foto: YouTube
TEGNSPRÅK: Stjernene bruker tegnspråk i musikkvideoen, noe som skaper problemer. Begge gjør ifølge den britiske foreningen for døve flere flaue feil. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se musikkvideoen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Både Johnny Depp (48) og Natalie Portman (30) stiller opp i promovideoen til Paul McCartneys (69) «My Valentine».

I videoen bruker stjernene tegnspråk for å illustrere det sangen handler om. Men skal man tro døve musikkfans, går begge to i noen store feller.

«Natalie gjør den første tabben, når hun bruker tegnet for tampong istedenfor å dukke opp. Johnny kom ikke langt bak, da han brukte tegnet for fiende da han mente valentin», skriver britiske The Sun.

Men selv om begge stjernene gjør feil i videoen, får de skryt av den britiske foreningen for døve.

- Det er flott at kjente mennesker som Johnny Depp og Natalie Portman viser fram tegnspråk. Deres bruk av tegnspråket viser et mer poetisk uttrykk av det, sier en talsperson til The Sun.

Likevel har talspersonen litt å utsette på utførelsen av tegnene.

- Tegnet for tampong ser ut til å dukke opp både hos Johnny og Natalie, som skaper litt forvirring, spesielt med tanke på at amerikansk og britisk tegnspråk er forskjellig.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Johnny overnattet hos henneVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer