Tegningen som smeltet mammas hjerte

Kjendisgratulantene sto i kø - men det var én som ga Beyoncé den ultimate hyllesten.

SKJØNNHETER: Beyoncé fikk en hjemmelaget tegning av sin tre år gamle datter Blue Ivy Carter i fødselsdagsgave.  Foto: NTB Scanpix
SKJØNNHETER: Beyoncé fikk en hjemmelaget tegning av sin tre år gamle datter Blue Ivy Carter i fødselsdagsgave. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag denne uken fylte den verdensberømte artisten Beyoncé 34 år, og både fans, familie og kjendisvenner hyllet den flotte ettbarnsmoren med dagen via sosiale medier.

Men det var nok tegningen fra datteren Blue Ivy Carter (3) som mamma Beyoncé satte mest pris på.

Bursdagsbarnet benyttet Instagram til å takke for alle gratulasjonene, og la ut bildet av tegningen som datteren hadde laget. «#1 Mom» har den søte 3-åringen skrevet på kortet, i tillegg til en tegning av en bursdagskake.

Også ektemannen Jay Z (45) gratulerte konen på sosiale medier. Han har nylig skaffet seg Instagram-konto under navnet Shawn Carter - som han egentlig heter - og hyllet kona med å referere til Coldplay-låten «Yellow»:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer