Tom Cruise og Katie Holmes:

Tegnet som tydet på at ekteskapet var dødsdømt

Eksparets bryllups-DJ mener alle reagerte på én spesiell detalj på bryllupsdagen.

ITALIENSK BRYLLUP: Da skuespillerparet Tom Cruise og Katie Holmes giftet seg i et italiensk slott, var det mye som minnet om et eventyrbryllup. Dessverre endte ikke ekteskapet på eventyrlig vis. Foto: NTB Scanpix
ITALIENSK BRYLLUP: Da skuespillerparet Tom Cruise og Katie Holmes giftet seg i et italiensk slott, var det mye som minnet om et eventyrbryllup. Dessverre endte ikke ekteskapet på eventyrlig vis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november 2006 hadde mange av Hollywoods mest kjente personligheter tatt turen til den lille italienske byen Bracciano utenfor Roma, for å overvære at Tom Cruise (56) og Katie Holmes (40) ga hverandre sine «ja».

Eventyrbryllupet på det italienske Odescalchi-slottet sto to år etter at Holmes hadde fortalt en journalist om barndomsdrømmen om å gifte seg med Tom Cruise. Den gang var hun forlovet med «American Pie»-stjernen Chris Klein (40).

Romansen mellom Holmes og Cruise hadde utviklet seg lynraskt.

En måned etter bruddet med Klein, sto Holmes og Cruise frem som et par, og ble med ett blant Hollywoods hotteste. Kun tre måneder etter at de viste frem kjærligheten for første gang, kunne Holmes avsløre at hun ville konvertere til Scientologikirken. Tre dager senere kunngjorde de sin forlovelse, ifølge Insider.

I ITALIA: Her er paret avbildet i Italia sammen med datteren Suri, få dager før bryllupet. Foto: NTB Scanpix
I ITALIA: Her er paret avbildet i Italia sammen med datteren Suri, få dager før bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da paret giftet seg om lag halvannet år etter forlovelsen, hadde de allerede rukket å få datteren Suri (13) sammen.

Bruddet mellom de to, seks år senere, foregikk i omtrent samme tempo. Nå hevder parets bryllups-DJ at én spesiell detalj fikk ham til å tenke at dette ekteskapet var dødsdømt allerede fra det øyeblikket paret ble smidd i Hymens lenker.

- Dårlig tegn

Det var stjerne-DJ Mark Ronson (43) som hadde fått det ærefulle oppdraget med å spille i superparets bryllup.

Til nettstedet Radar Online har han nå, 13 år senere, uttalt seg om bryllupet. Ronson hevder at Tom Cruises låtvalg til sin nye hustru hadde fått ham til å reagere og tenke at dette var et svært dårlig tegn.

SPEKTAKULÆRT: Det var svært kjendistungt da det berømte skuepillerparet giftet seg i dette spektaklære slottet i Bracciano. Foto: NTB Scanpix
SPEKTAKULÆRT: Det var svært kjendistungt da det berømte skuepillerparet giftet seg i dette spektaklære slottet i Bracciano. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Låten skuespilleren hadde valgt var nemlig en låt fra den amerikanske actionfilmen «Top Gun» fra 1986, hvor Cruise selv hadde hovedrollen.

Låten var «You've Lost That Lovin' Feeling» av bandet The Righteous Brothers, og låtvalget kan løst oversettes til «Du har mistet følelsen av kjærlighet».

- Det var litt skremmende, fordi jeg var i et lite rom i dette slottet i Italia, og jeg tenkte at «jeg øver inn et par kule mixer som Tom både vil digge og sette pris på, fordi jeg vet han elsker hiphop», uttaler Ronson til nettstedet.

DJ-en skal ha spilt filmens temamusikk over trommesporet fra en hiphop-plate før han kom til låten brudgommen valgte.

- Da han spilte den sa han at han tenkte det ville være søtt, mens jeg tenkte «den sangen er fullstendig feil å skulle spille i et bryllup».

PÅ SLOTTET: Katie Holmes ser ut av vinduet på Odescalchi-slottet med datteren Suri på armen. Foto: NTB Scanpix
PÅ SLOTTET: Katie Holmes ser ut av vinduet på Odescalchi-slottet med datteren Suri på armen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere Scientologi-medlem og skuespiller Leah Rimini (48) har også tidligere uttalt seg om låtvalget. Hun skal ha uttalt at skuespillerparet mistet «That Loving Feeling» i sekundet de ga hverandre sitt ja.

Kuttet kontakt med datteren

Tom Cruise har de siste årene fått mye oppmerksomhet for en stadig større rolle i den omdiskuterte Scientologikirken.

Da Holmes begjærte skilsmisse i 2012, ti dager etter at de hadde blitt avbildet sammen på Island, skal ryktene ha det til at Cruise ønsket at datteren Suri skulle oppdras i kirken.

Samtidig som Holmes tok ut skilsmisse fra Cruise, trakk hun seg ut av Scientologikirken. Nettopp det skal være en av årsakene til at Tom siden den gang ikke har hatt mye med datteren å gjøre. Suri skal siden hun var seks år gammel stort sett bare ha sett sin berømte far i blader og på TV.

Tidligere var hun ofte å se med myke kosedyr i favnen, særlig kaninen hun fikk av faren da hun var ett år gammel.

Ifølge Celebrity Insider har datteren for lang tid siden begynt å spørre om hun har gjort noe galt, om det er hennes skyld at faren forsvant fra livet hennes.

- Jo eldre Suri blir, jo mer får hun vite om hvem faren er, og hvor travelt superstjernelivet hans er, har en kilde tidligere uttalt til nettstedet Hollywood Life.

LES OGSÅ: - Nektes å komme i sønnens bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer