«Teen Mom»-stjernen vil adoptere sin egen bror

Catelynn Lowell frykter at lillebroren skal få oppleve morens alkoholisme.

VIL BESKYTTE BROREN: Catelynn sier hun ønsker å adoptere broren dersom moren ikke klarer å holde seg unna alkoholen. Foto: All Over Press
VIL BESKYTTE BROREN: Catelynn sier hun ønsker å adoptere broren dersom moren ikke klarer å holde seg unna alkoholen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Teen Mom»-stjernen Catelynn Lowell (20) ønsker at lillebroren Nick (6) skal slippe å vokse opp under like omstendigheter som hun selv gjorde. Derfor ønsker hun nå å adoptere ham, melder RadarOnline.com.

Catelynn og Nicks mor, April Baltierra, skal ha vært alkoholiker under Catelynns oppvekst.

- Jeg la puter under hodet hennes da hun hadde sluknet ved bordet. Jeg så moren min full nesten hver eneste dag. Jeg måtte vokse opp veldig raskt, sier hun til nettstedet.

Nicks biologiske far skal ha vært en narkoman som lever i en van. April hevder hun har holdt seg edru siden september i fjor, men dersom hun får et tilbakeslag kommer Catelynn til å ta affære.

- Hvis moren min får en avsporing, kommer jeg til å ta affære for å adoptere broren min. Jeg vet at mamma elsker barna sine, men når det kommer til foreldre som sliter med avhengighet, hender det at de elsker stoffet eller drikken mer enn de elsker barna sine.

April mener selv at det ikke ville vært en krise om Nick skulle bo med datteren og hennes forlovede Tyler.

- Det ville vært et godt sted for Nick. Men det kommer ikke til å skje. Barna mine er for viktige for meg, sier hun ifølge nettstedet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - En stor løgn at jeg er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer