«Teen Mom»-stjerne i narkodrama

TV-stjernen Briana DeJesus' kjæreste ble arrestert for besittelse og distribusjon av narkotika til mindreårige.

ALENEMOR: Briana har etter bruddet med ekskjæresten vært alenemor for 2 år gamle Nova Star. DeJesus var fortvilet da hun fikk vite at eksen nok en gang hadde kommet på kant med politiet. Foto: Instagram
ALENEMOR: Briana har etter bruddet med ekskjæresten vært alenemor for 2 år gamle Nova Star. DeJesus var fortvilet da hun fikk vite at eksen nok en gang hadde kommet på kant med politiet. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   TV-kanalen MTV har i flere år sendt TV-programmet «Teen Mom». Og hvert eneste år er det nye skandaler som finner veien til overflaten. Den nye sesongen er intet unntak.

Faren til «Teen Mom 3»-stjernen Briana DeJesus datter, Devoin Austin II, har nå blitt arrestert for besittelse av narkotika, og for gjøre stoffet tilgjengelig for mindreårige. Det melder Radaronline.com.

Ifølge politirapporten ble Austin arrestert i den amerikanske byen Kissimmee i Florida og fikk en kausjon på 5000 dollar.

DeJesus postet et bilde av ekskjæresten på Twitter med teksten:

«Dette er hvorfor jeg er overbeskyttende når det kommer til barnet MITT. Hun skal ikke vite hva fengsel er!»

Devoin har også tidligere vært i problemer med lovens lange arm. I fjor ble realitystjernen arrestert for besittelse av cannabis, da han ble stoppet av politiet mens han røyket marihuana sammen med en kamerat i en bil.

Politiet fant 4,2 gram hasj i bilen og 2,8 gram i ryggsekken til Austins venn. Kameraten hadde også en vekt, noe som kan tyde på distribusjon. 

LES OGSÅ:    Kastet i fengsel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer