MED SØNNEN: Her er Evans sammen med sin egen sønn, Jace. Evans har ikke omsorgsrett for sønnen, som bor hos moren hennes. Foto: All Over Press
MED SØNNEN: Her er Evans sammen med sin egen sønn, Jace. Evans har ikke omsorgsrett for sønnen, som bor hos moren hennes. Foto: All Over Press Vis mer

«Teen Mom»-stjerne beskyldt for kidnapping

- Hele familien til eksen er idioter. Faren hennes er i fengsel, det samme med bestemoren. Moren er en stripper. Slik slår Jenelle Evans tilbake.

Publisert
SEOGHØR.NO: «Teen Mom»-stjernen Jenelle Evans og kjæresten Courtland Rogers blir beskyldt for å kidnappe datteren hans.

Det er Rogers' eks, som han har barnet med, som kommer med beskyldningene. På Twitter raser nå Evans mot kvinnen.

«Barnemoren sier at vi stjal datteren hennes. Det kalles ikke tyveri når begge foreldrene har delt omsorgsrett i North Carolina. Han røyket crack og leverte datteren til Courtlands søster klokka to på natten», skriver hun ifølge nettstedet RadarOnline.com.

Evans på sin side har ikke omsorgsrett for sin egen sønn, som bor med moren hennes, Barbara Evans.

«Hele familien til Courtlands eks er idioter. Faren hennes er i fengsel, det samme med bestemoren. Moren er en stripper».

Nå ønsker Courtland og Jenelle å ta rettslige skritt for at barnemoren skal miste omsorgsretten for datteren hans.

«Hvis vi visste hvor Courtlands datter var, ville vi hentet henne nå. Men vi må vel til retten for å ordne opp i dette. Eksen hans vil ikke fortelle oss hvor hun er. Sist gang vi fant ut av det var hun i huset til en narkoman med fem fyrer til stede. Trist».
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Til sykehus i all hast

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer