Teddy må bli igjen hjemme

Sølvstrupen legger ut på sin tøffeste turné – uten sin nye samboer.

NY SAMBOER: Livet forandret seg totalt for Hanne Sørvaag etter at Teddy flyttet inn. Nå har hun fått faste rutiner med lufteturer både morgen og kveld. Foto: Henning Jensen / Se og Hør
NY SAMBOER: Livet forandret seg totalt for Hanne Sørvaag etter at Teddy flyttet inn. Nå har hun fått faste rutiner med lufteturer både morgen og kveld. Foto: Henning Jensen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Når sangartist og fjorårets «Skal vi Danse»-vinner Hanne Sørvaag (33) knytter sekken og legger ut på landeveien 22. november skal hun gjennomføre over 20 julekonserter på under en måned.

Den lyse og fagre Stavangerjenta presenterer både nye julelåter, gamle klassiske favoritter og noen av sine største hits på den omfattende turneen «Christmas Lights». I tillegg står det både TV-opptredener og en rekke eventjobber på programmet frem mot jul.

All informasjon spillesteder og konserten finner du på www.hannesorvaag.no

Personlig trener
– Hvordan har du forberedt deg på hardkjøret?

– Det er ingen problemer. Jeg elsker å stå på scenen og synge – og er veldig glad i julen. Dessuten føler jeg meg fortsatt i veldig god form, sier Hanne, som har personlig trener og gjennomfører to treningsøkter i uken med ham på Sats.

Da hun deltok i TV 2s danseprogram i fjor trente hun fem timer om dagen.

– Jeg har også et yogaprogram på iPaden min som jeg bruker flittig overalt. Yoga gir meg skikkelig mye overskudd, forteller hun.

SKAPER STEMNING: Hanne legger ut på tidenes tøffeste juleturné.
SKAPER STEMNING: Hanne legger ut på tidenes tøffeste juleturné. Vis merFikk samboer
Hanne Sørvaag har vært singel i åtte år. Men i sommer fikk hun seg plutselig samboer. Under et besøk på et senter for omplassering av hunder falt hun pladask for Teddy,
en halvannet år gammel yorkshireterrier.

Den lekne hjerteknuseren flyttet inn, og sørget for å gi den populære artisten nye rutiner, men også mye glede.

– Det har vært helt fantastisk å få en ny venn i livet mitt. Teddy er lett og omgjengelig, enkel å ha med på besøk og uproblematisk å dele livet mitt med.

Får barnevakt
– Teddy er ofte med på spillejobber, men må nok dessverre bli igjen hjemme når jeg nå drar ut på min største turne noensinne, forteller Hanne, som ikke legger skjul på at det blir litt trist å reise fra kjæledeggen sin.

– Teddy skal være hos noen venner av meg, som jeg vet er glade i ham. Så lenge jeg vet at han er i gode hender slapper jeg godt av, understreker den populære artisten, som snart gir ut sin femte CD.

Melankolsk
– Det blir spennende! Platen med countryinspirerte julesanger ble litt mer melankolsk
enn jeg hadde tenkt meg. Men julen er jo en tid for oppsummering. Det man drømmer om, og det som ikke ble slik likevel. Noen ganger savner man jo dem som var der, og som ikke er der lenger, sier Hanne Sørvaag.

– Hva ønsker du deg til jul?

– En jukeboks og litt flaks. Dette er også tittelen på en av låtene på den nye platen min!

LES OGSÅ: Hanne Sørvaag ble sjalu på ekspartneren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer