Therese Charlotte «Tcmn» Margrethe Nielsen:

«Tcmn»: Derfor forsvant hun

Den tidligere toppbloggeren «Tcmn» forteller til Se og Hør at hun har fått mye anonym hat gjennom åra.

HUSKER DU?: I et intervju med Se og Hør forteller Therese «Tcmn» Nielsen åpent om alt fra bloggkarrieren, netthat, graviditeten og den falske krangelen med Sophie Elise Isachsen. Foto: Privat
HUSKER DU?: I et intervju med Se og Hør forteller Therese «Tcmn» Nielsen åpent om alt fra bloggkarrieren, netthat, graviditeten og den falske krangelen med Sophie Elise Isachsen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Therese Charlotte Margrethe Nielsen. «Tcmn». Eller bare Therese. Kjært barn har mange navn, og 26-åringen fra Tromsø er godt kjent for alle av dem.

Den i dag 26 år gamle tromsøværingen begynte å hamre løs på tastaturet allerede som 14-åring. På bloggen skrev hun om alt fra hår, sminke og mote, til reiser og ting som opptok henne i hverdagen.

«Beklager lesere, jeg har sviktet dere. Har forlatt bloggen min i flere dager, det begynner allerede å stinke mugg av de forrige innleggene og fluene svever omkring dem. Det er et tydelig tegn på at jeg må oppdatere!»

Følgende skrev hun i det tiende innlegget på bloggen i 2009, og det var allerede da lett å forstå at jenta fra Tromsø hadde ambisjoner om å nå langt.

- Det var ikke så mye kvalitet på det jeg publiserte i starten. Det var mye rart, sier hun lattermildt til Se og Hør.

I dag er den tidligere bloggeren gravid med sitt første barn, student og langt fra den offentlige personen hun var den gang. Hun følges likevel av over 200 000 mennesker på Instagram, og huskes nok godt av de aller fleste bloggentusiaster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer