MOREN ER SYK: Taylor Swift og familien går en vanskelig tid i møte. Foto: wenn.com
MOREN ER SYK: Taylor Swift og familien går en vanskelig tid i møte. Foto: wenn.comVis mer

Taylor Swifts mor kjemper mot kreft

Med tungt hjerte delte popstjernen den triste nyheten med fansen.

SEOGHØR.NO: Taylor Swift (25) er straks klar for å legge ut på verdensturneen «1989», men midt oppi det som skulle være en morsom og travel tid, har hun og familien fått en vond beskjed.

Torsdag avslørte nemlig sangfuglen på sin egen nettside at moren hennes, Andrea Finlay (57), har fått kreft.

- Vanligvis når ting skjer med meg bearbeider jeg følelsene mine ved å skrive musikk, og så får dere høre om det mye senere. Men dette er noe familien min og jeg synes dere skulle få vite allerede nå, starter hun sitt følelsesladede innlegg med.

- Til jul i år ønsket jeg meg som en av gavene fra mamma at hun skulle dra til legen å ta en helsesjekk slik at jeg kunne slutte å bekymre meg for henne. Hun følte seg helt fin i forkant. Det var ingen røde flagg, men hun dro likevel til legen for å betrygge min bror og meg.

- Resultatene har kommet, og det er med tungt hjerte at jeg forteller dere at mamma har fått kreft.

Saken fortsetter under bildene.

KJEMPER SAMMEN: Taylor Swift på spasertur i New York sammen med broren Austin og moren Andrea i desember i fjor.  Foto: NTBscanpix
KJEMPER SAMMEN: Taylor Swift på spasertur i New York sammen med broren Austin og moren Andrea i desember i fjor. Foto: NTBscanpix Vis mer

Oppfordrer alle til å sjekke seg

Swift sier videre at hun ønsker å holde detaljene rundt diagnosen, og behandlingen moren nå skal gjennom, privat.

Samtidig forteller hun at moren gjerne ville dele nyheten med fansen slik at de kan minne sine egne travle foreldre om å ta en tur til legen å sjekke seg.

Artisten skriver også at sykdommen og behandlingen gjør at moren mest sannsynlig ikke kan delta på mange av hennes forestående konserter dette året.

- Mamma har en viktig kamp å kjempe. Takk for at dere bryr dere om familien min så mye at hun ønsket å dele denne informasjonen med dere. Jeg håper og ber om at dere aldri vil få slike nyheter selv, avslutter hun.

LES OGSÅ: Taylor Swift og Calvin Harris er kjærester

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.