Taylor Swift på romantisk date i New York

One Direction-sangeren Harry Styles tok med popstjernen til Central Park.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Taylor Swift (22) og One Direction-sangeren Harry Styles (18) har den siste tiden virkelig funnet tonen.

Nylig var de to unge musikerene på en romantisk spasertur gjennom Central Park i New York.

Den 22 år gamle «I Knew You Were Trouble»-sangeren og Harry ble observert mens de så på dyrene i parken, og fikk følge av Harrys stylist Lou Teasdale, hennes forlovede Tom og deres datter Lux.


Kvelden før hadde Taylor imponert fansen med en fantastisk opptreden på KIIS FMs Jingle Ball i Los Angeles, men Swift virket frisk og opplagt på den romantiske daten med ungpikesjarmøren Harry Styles.

Da Taylor 15. november var i studioet til den amerikanske versjonen av talentkonkurransen «X Factor» for å opptre, skal Harry ha vært ved hennes side hele kvelden.

Harry skal ha fulgt Taylors øvinger fra salen sammen med hennes mor.

- Taylor Swift var som en valp etter ham. Da hun var ferdig, bar han henne til traileren hennes, sier et øyenvitne.

Taylor Swift har tidligere datet blant annet Twilight-stjernen Taylor Lautner, og er kjent for å skrive svært personlige tekster om sitt kjærlighetsliv. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Han bar Taylor til traileren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer