OVERRASKELSE: Taylor Swift ga Max Singer og Kenya Smith et bryllup de sent vil glemme lørdag. Foto: Instagram/Taylor Swift
OVERRASKELSE: Taylor Swift ga Max Singer og Kenya Smith et bryllup de sent vil glemme lørdag. Foto: Instagram/Taylor SwiftVis mer

Taylor Swift overrasket brudepar

Den nysingle popstjernen nølte ikke, da hun hørte om parets sorgfylte oppladning til bryllupet.

SEOGHØR.NO: Noen bryllupssangere er mer kjent enn andre...

Det fikk det amerikanske brudeparet Max Singer og Kenya Smith erfare, da selveste Taylor Swift (26) dukket opp uanmeldt i bryllupsfesten deres lørdag.

Taylor - som selv nylig ble singel etter bruddet med DJ-en Calvin Harris (32) - bestemte seg for å overraske brudeparet etter at Max' søster tok kontakt med henne for to måneder siden.

Hun skrev at moren deres var alvorlig syk, og at  Max og Kenya - som begge er Taylor Swift-fans -derfor hadde giftet seg ved hennes sykeseng.

Sønnen hadde danset med moren på sykehuset til Taylors låt «Blank Space», men fikk ikke anledning til å danse med henne på bryllupsfesten, fordi hun gikk bort før den store dagen.

Ifølge Us Weekly ble alle de andre gjestene tatt på senga, da Taylor ankom festen og fremførte låten «Blank Space».

Hun tok seg også tid til å posere på bilder med brudeparet, som hun senere delte på sin Instagram-side.

Third wheel

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Congratulations Max and Kenya!!

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

«Gratulerer Max og Kenya», skriver hun under det ene bildet, mens det andre hvor hun er alene med brudeparet, har fått tittelen «tredje hjul på vogna».

Etter nyheten tidligere denne uken om at Swifts forhold til Calvin Harris har tatt slutt, valgte  den skotske stjerne-DJen  å kommentere bruddet på sin egen Twitter-profil.

- Den eneste sannheten her er at et forhold er blitt avsluttet og at det som står igjen er en masse kjærlighet og respekt, twitret Harris natt til fredag.

Taylor Swift har ikke kommentert bruddet direkte, men like etter at ekskjæresten publiserte tweeten, valgte hun å dele den samme meldingen på sin egen Twitter-profil.

Parets forhold varte 15 måneder.

LES OGSÅ: Brudd for Taylor Swift og Calvin Harris

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.